Gratis Aanmelden

SM met extreme dame (51)

Kitty (51)

Kom maar bij Kitty als je durft... Bij twijfel niet doen maar zou je wel eens het ultieme genot van BDSM als slaaf willen meemaken en heb je daarbij geen grenzen dan daag ik je uit...

Maak contact met haar
  1. Naam: Kitty
  2. Leeftijd: 51 Jaar
  3. Woonplaats: Groessen
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 22/1/1971
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sexdate
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Vandaag
SM met extreme dame Kitty van 51
SuckSlut (39)
★★★★★
Zuigen doe ik graag maar wel zeer discreet. Mijn man weet niet dat ik aan sperma en pikken in mijn mond verslaafd ben geraakt. Het liefste laat ik me tot diep achter in mijn keeltje neuken terwijl ik geen kant op kan. Onderdanig, een fetisj, geef het beestje maar een naam, zolang jij me maar discreet komt gebruiken, vind ik alles best.
Neuken met mooie amateur
MeesteresCleo (31)
★★★★★
Zo zo lekker slaven sletje, dus jij vind het geil om te luisteren naar mij? Goed zo, maar ik waarschuw je ik hou niet van half werk. Dus je bent mijn slaafje of je bent het niet. Ik hou van vele dingen en natuurlijk hoor ik graag jouw kicks. Maar of je nou wil of niet, mijn kicks zijn belangrijker!!!!
SM met geile studente
Extrim (26)
★★★★★
Af en toe een beetje afwisseling kan helemaal geen kwaad. Die gewone seks ben ik best wel beu en zo zit ik ook helemaal niet in elkaar want ik ben geen softie. Misschien wel een beetje een softie omdat ik graag het slaafje ben en dat jij mij mag vastmaken en gebruiken.
SM dating met wulpse studente
ZoektOnderdaantje (30)
★★★★☆
Ja ik zoek een slaafje, niet dat ik perse een sm meesteres ben maar ik hou ervan om geile opdrachtjes te geven aan een onderdanige man. Ik zie je graag op je knieën terwijl je tong over mijn klitje heen gaat. Ik geef je straf als je niet luistert, maar wel een lekkere. Hint: ik ben goed met mijn tong...
Sado maso met hete studente
LadieszoekenDOM (28)
★★★★☆
Wij zijn twee dames, we hebben geen relatie met elkaar maar we hebben wel vaak sex met elkaar. Triootjes doen we ook regelmatig met een leuke man erbij. Maar nu willen we eens een meester erbij. Eentje die ons beiden wel aan kan. Wij willen je slaafje zijn.
Neuken met geile studente
Domina75 (47)
★★★★★
Ik ben een domina met heel veel ervaring, ik beschik over mijn eigen ruimte die ik ook wel eens verhuur. Maar voor nu heb ik meer belang bij een eigen slaaf.
Neuken met open-minded vrouw
Elisabeth
★★★★★★★★★★
Ik ben onlangs in een nieuwe woning ingetrokken en de badkamer moet diep gereinigd worden, maar ik heb geen geld voor een pro, dus ik zoek hier iemand die ik met seks kan betalen.
Neuken met Elisabeth
Maatje
★★★★★★★★★★
Ik heb twee kamers die helemaal vol rotzooi liggen en die dringend opgeruimd moeten worden. Ik ben bereid je hulp te vergoeden in natura, met alles er op en er aan.
Neuken met anaal met Maatje
Madelien
★★★★★★★★★☆
De kraan van mijn badkamer is kapot. Ik zoek met spoed iemand die dat voor mij kan repareren, Ik kan niet met geld betalen. Ik vergoed in natura, als dat OK is voor jou.
Neuken met Madelien
Mirre
★★★★★★★★★☆
Is hier iemand aanwezig die een serie laurieren wil komen snoeien bij mij thuis? En daarna een beloning in ontvangst wil nemen in natura? Het gaat om 11 meter aan laurieren.
Neuken met Mirre
© 2024 bdsmvrouwen.nl