Gratis Aanmelden

Hardcore met open-minded amateur (40)

MrsSavina (40)

Jij moet op je knieën voor je meesteres haar voeten kussen.Jij Moet gehoorzamen! Wil jij mijn nieuwe slaafje sletje zijn?Ik ben op zoek naar nieuwe slaven die door mij gedomineerd, vernederd en of gepijnigd willen worden en een onvergetelijke ervaring willen opdoen bij een Meesteres.

Maak contact met haar
  1. Naam: MrsSavina
  2. Leeftijd: 40 Jaar
  3. Woonplaats: Haarlem
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 30/05/1981
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Hardcore met open-minded amateur MrsSavina van 40
SluttyKelly (29)
★★★★☆
Enorm sexverslaafd en geil en gewillig in bed. Ik zou graag jouw prive hoertje willen zijn!!
SM met sexy studente
MsCarmen (49)
★★★★★
Meesteres op zoek naar een slaaf. Durf je het met mij?Hallo ik ben Miss Carmen. Ik ben een gescheiden vrouw, die graag jou meesteres wil zijn. Hou jij ook van SM, en wil je niet heel extreem? Dan zit je bij mij goed. Vind je het fijn om opdrachten voor mij te doen, en samen heerlijk te genieten. Houd jij ook van dit soort spanning en durf je het aan met mij? Mail mij dan.
Sado maso met wilde dame
SMloverrrrr (26)
★★★★☆
Ik wil alles, ik sta open voor plassex en poepsex, ik hou van klemmen en naalden, ik hou van vastbinden en ik zal een onderdanige slaaf zijn. Alles wil ik voor een meester doen. Nu alleen nog een goede meester vinden.
Neuken met kinky studente
FuckingKinkyMistress (30)
★★★★★
Hey jij daar! Deze sm meesteres zoekt slaaf en het liefst op zeer korte termijn. De laatste tijd ben ik nogal redelijk gefrustreerd en het zou fijn zijn om dit op iemand af te kunnen reageren. Het lijkt mij dan ook duidelijk dat ik niet op zoek ben naar een jankerd maar naar een echte man die zijn straf heel goed kan ondergaan. Als jij diegene bent dan hoor ik het graag en dan kunnen we wat mij betreft snel gaan afspreken. Hou er wel rekening mee dat ik geen makkelijke meesteres ben en dat ik veel van je zal gaan eisen. Mijn wens is jouw bevel, onthoud dat goed.
SM dating met hete studente
HeteNinke (23)
★★★★☆
Ik zit maar thuis en er is niks te doen. Heb alles al gelezen wat ik wilde, werk is saai, leren lukt niet. Hoe kan dat nou? Ik weet het wel, ik ben verslaafd en ik krijg niet wat ik nodig heb. Even een cafeetje in en iemand meenemen gaat ook niet zo makkelijk. Dus dit is mijn laatste optie. Ben jij mijn optie?
Sexdate met mooie tiener
ViboOma (56)
★★★★★
Ja ik ben gebonden en ben een oma, SO WHAT? Ik ben thuis de BAAS! Alleen weigert mijn man mijn persoonlijke slaaf te wezen, dus ben ik genoodzaakt om hier een mietje te vinden die op tot op mijn wenken bediend! Ik kan jou gewoon thuis ontvangen, mijn man mag toekijken!! Ik ben gek op speeltjes en vind het een genot om jouw kontgat op te vullen met een steeds grotere vibo! En misschien bedenkt mijn man zich nog wel en wil hij zijn pik ook eens in jou soppen!!
Sex met open-minded oma
Eda
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die mijn oprit wil ontdoen van grof vuil, zodat ik mijn auto daar weer kan parkeren. Ik zit heel krap bij kas, dus ik bied je mijn lichaam aan als vergoeding.
Neuken met anaal met Eda
Eefke
★★★★★★★★★☆
Ik heb nu al sinds 2 maanden een lek in mijn dak en alle offertes zijn onbetaalbaar. Ik wil het nu op deze manier proberen... met een betaling die 100% in natura is.
Neuken met anaal met Eefke
Rosan
★★★★★★★★★★
Mijn vaatwasser doet het weer eens niet. Maar ik ga niet nog eens 80 euros betalen voor een reparateur... Liever een handige man die een momentje met mijn borsten accepteert als vergoeding.
Borsten betasten met Rosan
Kaatje
★★★★★★★★★☆
Heey, ik zoek iemand die de pomp van mijn vaatwasser kan repareren! Ik kan je met geld betalen, maar ik wil je ook wel een keer lekker afrukken bij wijze van vergoeding ;)
Handjob met Kaatje
© 2024 bdsmvrouwen.nl