Gratis Aanmelden

Daten met open-minded dame (49)

StouteSlaaf (49)

Zoek een Meester die een mij compleet wil laten leven als slaaf (volledig als zijn eigendom) dus geen spel, maar echt complete leefwijze: dus geen inbreng, wensen, behoeften of eisen kunnen stellen als slaaf, dus geen rechten of limits! Ben jij de Meester die ik zoek?

Maak contact met haar
  1. Naam: StouteSlaaf
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Bogaard
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 11/10/1972
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Daten met open-minded dame StouteSlaaf van 49
Grenada (52)
★★★★★
Ervaren Meesteres zoekt een slaaf. Ik ben erg dominant en heb bondage helemaal onder de knie. Ook met klemmen kan ik werken. Mijn fantasie is ruim en ik sta voor veel open. Duidelijke afspraken, hygiene en discretie zijn mijn kernwoorden.
SM dating met open-minded dame
BondageSLETT (38)
★★★★★
Ben jij een meester die wel een bondage slet kan gebruiken ter uitbereiding van zijn slaafjes? Dan ben jij degene waar ik naar opzoek ben. Ik zal mij compleet aan je overleveren.
SM dating met mooie milf
MeesteresAdela (32)
★★★★☆
Hallo, mijn naam is Adela en ik ben een strenge meesteres die dit puur voor de hobby doet. Ik zoek geen minnaar, maar wel een vaste slaaf. Een man die mijn speeltje wil worden en met wie ik kan doen en laten wat ik wil. Ik ontvang je bij mij thuis waar je verschillende huishoudelijke klusjes voor mij moet doen terwijl je naakt bent. Zo ben je een hele avond van mij en langzamerhand onderwerp ik je meer en meer aan mijn lusten en kan ik doen en laten met je wat ik wil. Zo krijg je tepelklemmen op je tepels en misschien wel op je ballen. Je mag mijn laarzen kussen, maar je krijgt ook met de zweep. Als ik zin heb plas ik over je heen of in je mond. Meestal neuk ik je hard met mijn voorbindpik en verneder ik je verbaal.
Hardcore met extreme milf
MeesteresDDD (40)
★★★★☆
Ik ben zeer streng. Ik wil alleen een slaaf die gehoorzaam is en als die niet gehoorzaam is dan zal hij zijn straf moeten ondergaan. En ik straf zwaar!
Sexdate met wilde amateur
deb (45)
★★★★★
Ervaren slaaf bied zich aan een statige man, die mij wil vernederen, waar wij beiden genot aan beleven.
SM met kinky vrouw
Sexdreamers (38)
★★★★★
Ik geef mijn leven vorm en heb een strak lichaam. Ik kan je ook veranderen als jij in mijn handen komt. Ik maak van jou het perfecte slaafje en doe je niet wat ik wil dan kan ik het nog veel harder aanpakken. Mijn zweepjes liggen alvast klaar.
SM met wulpse milf
Tes
★★★★★★★★★★
Ik heb een hoop stenen en beton in mijn tuin liggen en ik kan de auto daar niet meer parkeren. Als je het voor me weghaalt kun je een keertje met me neuken..
Neuken met Tes
Irene
★★★★★★★★★☆
Ik ben niet de jongste meer en ik heb een aantal zware objecten in mijn garage die echt naar de milieustraat moeten. Ik bied je een uur seks aan in ruil voor deze klus..
Neuken met anaal met Irene
Kaatje
★★★★★★★★★☆
Heey, ik zoek iemand die de pomp van mijn vaatwasser kan repareren! Ik kan je met geld betalen, maar ik wil je ook wel een keer lekker afrukken bij wijze van vergoeding ;)
Handjob met Kaatje
Pleuni
★★★★★★★★★★
Ik heb een behoorlijke behangklus, waar voor ik geen geld heb, maar ik ben wel bereid om in natura te betalen voor het gedane werk. Alleen zodra alles klaar is.
Neuken met anaal met Pleuni
© 2024 bdsmvrouwen.nl