Gratis Aanmelden

Neuken met open-minded vrouw (47)

Domina75 (47)

Ik ben een domina met heel veel ervaring, ik beschik over mijn eigen ruimte die ik ook wel eens verhuur. Maar voor nu heb ik meer belang bij een eigen slaaf.

Maak contact met haar

 1. Naam: Domina75
 2. Leeftijd: 47 Jaar
 3. Woonplaats:
 4. Geslacht: Vrouw
 5. Verjaardag: 04/04/1975
 6. Masturberen: Vaak
 7. Relatie: Sex relatie
 8. Ontknapingem: Ja
 9. Anaal: Ja
 10. Slikken: Ja
 11. One-night-stand: Nee
 12. Laatst online: Gisteren
Neuken met open-minded vrouw Domina75 van 47
WieDurftNaomi (27)
★★★★☆
Waar is mijn geile slaafje die ik alles kan laten doen wat ik lekker vind? Ik zal de touwtjes in handen hebben en jij moet doen wat ik zeg, want anders zal ik je daarvoor straffen! Jij mag pas klaarkomen wanneer ik jou daar toestemming voor geef!
Hardcore met lekkere studente
SexyVera (30)
★★★★☆
Dominante dame zoekt onderdanige slaaf die alle opdrachten uitvoert en straf ondergaat bij het niet goed uitvoeren
Sado maso met hete studente
DuistereMrs (53)
★★★★☆
Hey vieze slaafjes, ik ben een duistere dominante vrouw. Ik haal mijn voldoening uit het gebruiken van mannen. Geniet ervan ze te vernederen en te pijnigen. Ben dan ook niet verlegen met mijn slagmaterialen, onder andere. Vind het leuk je te zien happen naar adem terwijl ik met mn latex broekje op je gezicht zit, en mocht ik dan toevallig net plassen ja, dat is dan jouw probleem!
SM met kinky dame
Jennegien (55)
★★★★☆
Mijn partner heeft helemaal geen aandacht meer voor mij, ik vermoed dat hij vreemd gaat al een hele tijd. Hij moet plots voortdurend overwerken onverwacht etc. Ik ben er eigenlijk wel klaar mee. Ik ben zijn slaaf niet en mijn noden worden geheel genegeerd. Je begrijpt wel waar ik naar toe wil denk ik? Ik overweeg te snoepen buiten de deur. Ik wil kijken of ik zo voldoende zelfvertrouwen kan opbouwen om op eigen voeten te gaan staan ook, want het lichamelijke verwaarlozen hakt er bij mij stevig in.
Sex met extreme dame
MeesteresL (37)
★★★★☆
Ik ontvang graag heren die slaag willen hebben, die als slaaf willen dienen, luisteren naar mij. Ben jij bereid om je over te geven aan mij, geef dan een gilletje mijn kant op.
Hardcore met lekkere milf
SlaafseYoko (25)
★★★★★
Ik wil graag worden getraind tot echt slaafje! Nog geen ervaring helaas.
SM met wulpse studente
Ritaje
★★★★★★★★★☆
Wie kan mij helpen om dit jaar weer het zwembad op te zetten? Mijn ex deed dat altijd voor mij, maar ik ben nu alleen en ik snap er helemaal niets van :(
Neuken met Ritaje
Trienke
★★★★★★★★★★
Ik ben door een probleem in mijn arm niet in staat om een kamer te schilderen, wat wel hard nodig is, maar ik kan wel de liefde bedrijven met degene die het voor me doet..
Neuken met Trienke
Rosan
★★★★★★★★★★
Gescheiden, baan kwijt en hersteld van een ziekte. Geen geld voor klusjesman voor enkele reparaties in huis. Dan maar op deze manier... Graag een respectvolle man.
Neuken met Rosan
Dinte
★★★★★★★★★☆
Goedendag, ik heb een klein timmerklusje voor een handige man en qua beloning had in gedachten iets met mijn handen... Misschien kun je je er al iets bij voorstellen?
Handjob met Dinte
© 2022 bdsmvrouwen.nl