Gratis Aanmelden

Neuken met open-minded vrouw (47)

Domina75 (47)

Ik ben een domina met heel veel ervaring, ik beschik over mijn eigen ruimte die ik ook wel eens verhuur. Maar voor nu heb ik meer belang bij een eigen slaaf.

Maak contact met haar
  1. Naam: Domina75
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 04/04/1975
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Neuken met open-minded vrouw Domina75 van 47
Slankemeid96 (27)
★★★★☆
Ik sta er mee op en ga er mee naar bed. Men zegt dat ik seks verslaafd ben. Ik wil dat zo niet noemen maar ik ben er wel dol op. Ik vind het heerlijk om mannen te teasen en te pleasen. Er zijn wel voorwaarden. Hygiene moet in acht genomen worden en safe spel.
Sado maso met kinky studente
Bondageslaaf (23)
★★★★☆
Ik bied me aan als uw slaaf. Ik heb er al wel wat ervaring mee, elke keer ben ik wat verder durven gaan. Nu wil ik zo ver gaan dat ik ook als een hond aan een riem met u moet meelopen. Wilt u mijn baas zijn?
Neuken met kinky tiener
SMloverrrrr (26)
★★★★☆
Ik wil alles, ik sta open voor plassex en poepsex, ik hou van klemmen en naalden, ik hou van vastbinden en ik zal een onderdanige slaaf zijn. Alles wil ik voor een meester doen. Nu alleen nog een goede meester vinden.
Neuken met kinky studente
ZwaarVerslaafd3377 (27)
★★★★★
Altijd zin in sex, kan er niets aan doen ben er wel een beetje verslaafd aan. Niet aangemeld hier om liefde te zoeken.
SM dating met lekkere studente
Lolita40 (46)
★★★★★
Heb jij al eens een echte meesteres mee willen maken, dan is dit je kans. Mijn voorkeur gaat uit naar onervaren sub mannen, zodat ik je goed op kan leiden tot een echte slaaf. Heb alle attributen bij de hand, waaronder buttplug, zweep, ballgag e.d. Ik heb mijn eigen speelkamer dus je bent van harte welkom. Durf jij het aan?
Sex spelletjes met lekkere vrouw
BondageSLETT (38)
★★★★★
Ben jij een meester die wel een bondage slet kan gebruiken ter uitbereiding van zijn slaafjes? Dan ben jij degene waar ik naar opzoek ben. Ik zal mij compleet aan je overleveren.
SM dating met mooie milf
Hielkje
★★★★★★★★★★
Ik zit met een lek opgescheept en ik snap niet hoe ik dat moet oplossen. Ik heb geen geld om een klusjesman te betalen, maar ik ben wel bereid om de reparatie in natura te vergoeden.
Neuken met Hielkje
Maatje
★★★★★★★★★★
Ik heb twee kamers die helemaal vol rotzooi liggen en die dringend opgeruimd moeten worden. Ik ben bereid je hulp te vergoeden in natura, met alles er op en er aan.
Neuken met anaal met Maatje
Romee
★★★★★★★★★★
Er zit iets vast in mijn wasmachine waardoor die niet meer op wil starten. Ik snap er niets van. Iemand die dat dan fixen in ruil voor een kwartiertje met mijn blote borsten?
Borsten betasten met Romee
Elisabeth
★★★★★★★★★★
Ik ben onlangs in een nieuwe woning ingetrokken en de badkamer moet diep gereinigd worden, maar ik heb geen geld voor een pro, dus ik zoek hier iemand die ik met seks kan betalen.
Neuken met Elisabeth
© 2024 bdsmvrouwen.nl