Gratis Aanmelden

Hardcore met open-minded vrouw (47)

DominanteGoddes5998 (47)

Dominant met de hoofdletter D dat ben ik!Ik ben heden weer op zoek naar serieuze Money slaves,sugar daddy s en andere mannetjes die denken te weten wat een Godin nodig heeft!Ik ben een lust voor en het oog en weet je dan ook behoorlijk gek te maken.En zo wanhopig dat je me zal smeken of je mij mag dienen!

Maak contact met haar
  1. Naam: DominanteGoddes5998
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 24/2/1975
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Hardcore met open-minded vrouw DominanteGoddes5998 van 47
Sssarai (38)
★★★★☆
Welke mooie man wenst een sessie bij mij te ondergaan? Ik ga je geen gouden bergen beloven, ik hoef mijzelf niet te bewijzen. Mijn reputatie spreekt al voor zich. Desalniettemin heb ik momenteel ruimte voor een sletje in mijn collectie erbij. Ik verlang niet dat je de meest ervaren bent, die ervaring mag je bij mij opdoen. Stiekem geniet ik het meeste van hen die de eerste stappen in de wereld van onderdanigheid maken.
SM met kinky milf
StellaSingle (58)
★★★★★
Ik ben nog Maagd voor wat betreft SM of BDSM maar zou zo heel erg graag iemand vinden die me daarin wil begeleiden en me wil leren een goede onderdanige slaaf te worden?
SM dating met lekkere oma
xxKIMxx (50)
★★★★★
Ik ben jouw strenge meesteres, ik zal me hullen in sexy kleding zoals een leuk stoeipakje waarbij mij borsten goed uitkomen en het kruisje ook open is. Dit is superhandig om jou stijve paal te voelen zonder wat uit te doen. Ik hou er wel van om te zeggen wat ik wil, dus jij bent het onderdanige type. Je vind het geil, als ik je met mijn zweepje een tik op je billen geef of zachtjes tegen je strakke ballen een tik geef.
Sex met wulpse dame
Teefje-Nadine (28)
★★★★★
Ben Nadine en ben echt super onderdanig, en eigenlijk vind ik het heerlijk als je de baas over me speelt. Misschien heb je zelfs allerlei sm speeltjes, die mag je ook gebruiken en me vertellen dat ik jouw sletje ben..
Neuken met extreme studente
JeslaafjeNadine (20)
★★★★★
Ik ben Nadine, een bruisende meid die volop in het leven staat. Naarmate ik ouder word merk ik dat ik steeds meer en meer interesse heb in SM.. Dit komt omdat ik ooit eens een setje dvd s van mijn ouders heb gevonden die zij verstopt hadden.. Zij waren het niet zelf uiteraard op die dvd s, maar ze keken er wel graag naar gezien de gebruikerssporen op de discs. Heb mij hier al wel een beetje geprobeerd in te verdiepen en mezelf er een beetje over in te lezen, maar ik kan mezelf beter direct in het diepe gooien. Denk zo dat ik daar het meeste van zal leren. Ik ben dus op zoek naar een meester die meedogenloos met harde, maar toch zekere hand wil vernederen en onderwerpen. Mij wil gebruiken, dwingen en laten kruipen, smeken en hem te dienen. De extreme pijn hoeft voor mij niet perse, maar om de vernedering en onderdanigheid, onder dwang volledig moeten ondergaan wat, wanneer en hoe jij dat wil. Ik zal voor je kruipen.
Daten met sexy tiener
OnhandelbaarSlaafje (32)
★★★★☆
Hallo, deze onderdanige slet zoekt een Meester die mij in een dwangbuis wilt vastmaken, het ook in riemen zijn of een ketting met een slot erop. .Eerst vastgebonden worden en daarna opsluiten in een kooi, schuurtje of kelder om gebruikt worden als slaaf. Jij mag doen met mij wat je maar wilt.
Sado maso met hete milf
Martine
★★★★★★★★★☆
Hoi allemaal, ik heb nogal wat takken in mijn tuin die afgezaagd en weggebracht moeten worden, maar zit een beetje krap bij kas... Is een betaling in natura ook goed?
Neuken met Martine
Dinte
★★★★★★★★★☆
Goedendag, ik heb een klein timmerklusje voor een handige man en qua beloning had in gedachten iets met mijn handen... Misschien kun je je er al iets bij voorstellen?
Handjob met Dinte
Marianne
★★★★★★★★★☆
Ik mag van de dokter niet meer tillen, maar ik moet mijn garage wat opruimen om mijn auto erin te kunnen zetten. Wie kan mij helpen? Een beloning in natura zal voor jou zijn.
Pijpen met slikken met Marianne
Janieke
★★★★★★★★★★
Wie wil er zo vriendelijk zijn om mijn parket te polijsten en een nieuwe laag te geven? Professionnals zijn te duur voor mij. Ik betaal graag in natura na afloop..
Neuken met Janieke
© 2024 bdsmvrouwen.nl