Gratis Aanmelden

Sex met extreme vrouw (47)

DominaKitty (47)

Toen ik mijn man, hij is de onderdanige van ons twee, beval om zijn beste vriend te neuken in mijn bij zijn was de maat vol.. Hij gehoorzaamde, want zijn vriend is gay is een makkelijkere prooi was er op dat moment niet.. Maar toen hij vol in zijn anus werd genomen zonder glijmiddel en zonder genade, zag ik aan zijn gezicht dat hij het vreselijk vond! Om hem nog ongemakkelijker te maken teasde ik hem met mijn zweepje.. Naderhand gaf hij aan dat ik maar buiten de deur mijn gang moest gaan, maar hij deed hier niet meer aan mee..

Maak contact met haar
  1. Naam: DominaKitty
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 14/08/1974
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sexdate
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Vandaag
Sex met extreme vrouw DominaKitty van 47
LiaEindhoven748 (44)
★★★★☆
Hoe zou jij het vinden om flink geslagen te worden met een zweep? Als je daar positief op kan antwoorden dan mag je mij zeker aanschrijven. Dan zullen we samen kijken of jij geschikt ben als mijn nederige slaaf. Uiteraard moet ik wel eerlijk tegen je zijn, want als er geen klik is, dan werkt het niet. Als je van mij nog iets wil weten kan je dat ook altijd vragen, en zal er dan eerlijk antwoord op geven. Tot snel
Hardcore met hete vrouw
KatiePussy (34)
★★★★★
Jij daar! Buig jij jezelf maar eens voorover zodat ik die kont van jou eens kan inspecteren om te zien hoevaak ik mijn zweep er op kan laten tetsen! Of wellicht schuif ik mijn geweldige strap on eens lekker bij jou naar binnen, kan allemaal. Durf jij jezelf te laten verassen door deze strenge dame? Laat maar eens zien watje.
Hardcore met wilde milf
MrsAmy (28)
★★★★★
Ik ben Meesteres Amy, ik zoek hier naar een nieuwe slet omdat de vorige het stopwoordje al begon te gebruiken voor ik kon uithalen met mijn zweepje. Hopelijk ben jij een betere slet, want anders zwaait er wat hihi.
Sado maso met geile studente
SpankMe (29)
★★★★☆
Mijn cupmaat is niet veel inderdaad, dat heb jij helemaal goed gezien. Maar mijn billen daar en tegen, die zijn groot en vol. En hoe harder jij erop slaat, hoe meer ze opzwellen.
SM dating met open-minded studente
KeihardSletje (23)
★★★★★
Ik hou van sex met een blinddoek voor, vastgebonden geneukt worden en met speeltjes en de zweep of plak te worden bewerkt. En natuurlijk gewoon stevig geneukt worden...
Daten met mooie tiener
Enormetieten (37)
★★★★★
Ik zou graag de anale seks wat heftiger willen hebben. Misschien met een buttplug of een zweepje er bij. Kun jij mij helpen?
Sado maso met lekkere milf
Beertje
★★★★★★★★★☆
Ik bentotaal niet thuis op het gebied van computers en ik heb toch echt hulp nodig van een knappe man. Bij gebrek aan geld betaal ik graag in natura, als je dat wilt.
Neuken met Beertje
Dione
★★★★★★★★★★
Volgens mij is er een waterbuis die lek is, want het druppelen houdt maar niet op onder de wasbak in de keuken. Ik zoek dus een klusjesman die een vergoeding in natua accepteert..
Neuken met Dione
Josine
★★★★★★★★★☆
Ik ben een alleenstaande vrouw en ik wil graag een mooi parket in mijn woonkamer leggen. Is er iemand die mij daarbij kan helpen, in ruil voor een fijne vrijpartij met mij?
Neuken met Josine
Diewertje
★★★★★★★★★★
De complete goot rondom mijn huis zit vol en moet dringend schoongemaakt worden. Maar ik dat zelf niet, want ik heb hoogtevrees. Ik heb geen vrees voor een heerlijke beloning!
Neuken met anaal met Diewertje
© 2024 bdsmvrouwen.nl