Gratis Aanmelden

Hardcore met wulpse studente (30)

SuzanStrapon292 (30)

Het is mijn lang gekoesterde fantasie om eens een man met een strapon te neuken. Je moet onderdanig zijn, houden van zweepslagen maar ook eens de wil om geneukt te worden door een vrouw.

Maak contact met haar
  1. Naam: SuzanStrapon292
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 23/1/1988
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sexdate
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Vandaag
Hardcore met wulpse studente SuzanStrapon292 van 30
DagEnNacht (27)
★★★★☆
Binnenkort wil ik eens flink de bloemetjes buiten zetten. Een dagje naar het zwembad of de sauna, s avonds ergens iets eten, dan naar de kroeg of de bios en als afsluiter een lekkere pijpbeurt bij mij thuis. Niet alleen een pijpbeurt natuurlijk maar ik ben gek op pijpen en daar wil ik altijd mee beginnen. Ik vind het heerlijk om een dikke staaf in mijn mond te hebben. Als ik een lading sperma heb doorgeslikt ga ik liggen en wil ik verwend worden. Als ik ben klaargekomen gaan wij in heel veel standjes neuken tot wij beiden weer klaarkomen. Daarna lepeltje lepeltje liggen en slapen tot de volgende dag die wij beginnen met weer een lekkere pijpbeurt.
Sex spelletjes met sexy studente
Danik (37)
★★★★☆
Toen ik voor het eerst kennis maakte met het sm gebruik was ik er een beetje septisch over. Nu ik de ervaring heb wil ik niets anders meer. Ik vind het zo spannend vernederd te worden, zweepslagen te krijgen en nederig te zijn.
Neuken met hete milf
MamaLou (47)
★★★★☆
Ik heb mijn eigen SM ruimte gevuld met allerlei geile speeltjes en attributen. Ik heb zweepjes, stoelen, banken, dildos en strapons, ik heb touwen en klemmen en ik heb voldoende geile, sexy outfits om je te doen watertanden van geilheid. Ik ga je goed domineren en op tijd belonen. Het moet natuurlijk wel leuk blijven voor mij..
SM dating met extreme vrouw
Lisanne55784 (29)
★★★★★
Hou jij ervan om mij te domineren, dat je me op bed gooit en me vast bindt en lekkere geile dingen met mij gaat doen terwijl ik zelf niks kan doen? Mmm ik hou er wel van. Lust er zelfs wel pap van. Ik hou niet van een zweepje of pijn maar ik wil gewoon dat jij zegt wat ik moet doen en dat we gaan neuken wanneer JIJ dat wilt. Ik hoop dat het vaak is? Hou je er van? Kom dan maar snel! Likje van Lisanne
SM met hete studente
SatisfyMe (26)
★★★★★
Ik wil wat grenzen verleggen gezien ik steeds meer merk dat ik neig naar het hardhandige.. Mijn vriend daarentegen wil daar totaal niet aan.. Heb hem gesmeekt, mijn naakte lijf voor zijn ogen vol gedruppeld met warm kaarsvet, een strak latex pakje aangetrokken met bijpassende zweep, hij vertrok geen spier.. Dan zit er voor mij niks anders op dan hier een dominante man te zoeken.. Eentje welke wel aan mijn donkere wensen voldoet..
SM met kinky studente
MaskedWoman (31)
★★★★☆
Spannende meid die net een stapje verder gaat dan de standaard meiden.. Wil nu graag een stapje verder gehad, afgelopen weer in een orgie beland.. Maar wat ik nu dus wil is dat een dominante man eerst eens mijn kutje bewerkt met een zweepje of er gewoon met de vlakke hand er een paar klappen op heeft, om mij vervolgens helemaal de tering te neuken!
BDSM met wilde studente
Eda
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die mijn oprit wil ontdoen van grof vuil, zodat ik mijn auto daar weer kan parkeren. Ik zit heel krap bij kas, dus ik bied je mijn lichaam aan als vergoeding.
Neuken met anaal met Eda
Romee
★★★★★★★★★★
Er zit iets vast in mijn wasmachine waardoor die niet meer op wil starten. Ik snap er niets van. Iemand die dat dan fixen in ruil voor een kwartiertje met mijn blote borsten?
Borsten betasten met Romee
Lieselot
★★★★★★★★★★
Het water in mijn vaatwasser wordt niet meer warm.. Is hier iemand die daar eens naar zou willen kijken? Als beloning zal ik je ter plaatse aftrekken...
Handjob met Lieselot
Mirre
★★★★★★★★★☆
Is hier iemand aanwezig die een serie laurieren wil komen snoeien bij mij thuis? En daarna een beloning in ontvangst wil nemen in natura? Het gaat om 11 meter aan laurieren.
Neuken met Mirre
© 2024 bdsmvrouwen.nl