Gratis Aanmelden

SM met open-minded vrouw (45)

BeideKantenRia (45)

Ik kan zowel onderdanig als dominant zijn. Ik hou van beide kanten en ik vind het spel van SM zeer spannend. Ik wil je vastbinden, blinddoeken en ik wil je spanken. Maar dit mag andersom ook...

Maak contact met haar
  1. Naam: BeideKantenRia
  2. Leeftijd: 45 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 05/08/1976
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
SM met open-minded vrouw BeideKantenRia van 45
MagikBeginnen (24)
★★★★☆
Nieuwsgierig dat is vooral wat ik ben want echt ervaringen wat betreft sm heb ik nog niet. Mijn beeld tot nu toe bestaat uit vastbinden, spanking en hard neuken maar ik weet zeker dat er nog veel meer te beleven valt. En dat is wat ik graag zou willen ontdekken.
SM met open-minded tiener
DemoonLisa (40)
★★★★☆
Ik ben een strenge meesteres en ik verwacht 100% toewijding. Voor minder hoef je bij mij niet aan te komen kloppen. Handboeien, zweepjes, totale overgave vastgeketend aan bed, spanking, face sitting, tepelklemmen en een halsband.
SM dating met hete amateur
Riannah (25)
★★★★☆
Dat ik het geil vind om het met een dominante man te doen komt eigenlijk voort uit de ruzies die ik eerder met mijn ex had. Hij was nogal snel aangebrand en licht opvliegend en als ik hem in het heetst van de strijd tot sex verleidde dan smeet hij me zowat op bed. Al zijn woede gierde nog door zijn lijf en hij behandelde me op dat moment als zijn neukpop. Duwde mij hardhandig in posities, spankte me eens flink, hield mijn hoofd tegen terwijl hij zijn pik snoeihard in me stootte. En ik? Ik zorgde er regelmatig voor dat ik hem zo kwaad kreeg, gewoon om van die enorm geile sex te kunnen genieten.
Sexdate met mooie studente
SlaveforYOU (26)
★★★★☆
Redelijk ervaren slaaf zoekt een nieuwe meester wegens verhuizing.. Bondage, pisseks, dwangbuis, zweepjes, spanking, electro, klemmen.. ben er allemaal mee bekend..
Sado maso met extreme studente
AngelaSpanky (34)
★★★★★
Ik weet niet waarom. Wel dat het me op de een of andere manier vreselijk opwind. Vandaar dat ik iemand zoek (moet wel klikken he) die dat leuk spannend vind om mij te spanken .
Neuken met geile milf
Brutaaltje (29)
★★★★☆
Op mijn mondje gevallen ben ik niet, soms heb ik wel eens een te grote mond. Soms verdien ik daar een goede spanking voor. Ik heb alleen nog niemand gevonden die mij eens goed onder handen wilt nemen. Ben jij de man die ik zoek, en zou jij mij wel eens goed onder handen willen nemen? Stuur mij dan een berichtje.
Sex spelletjes met geile studente
Ritaje
★★★★★★★★★☆
Wie kan mij helpen om dit jaar weer het zwembad op te zetten? Mijn ex deed dat altijd voor mij, maar ik ben nu alleen en ik snap er helemaal niets van :(
Neuken met Ritaje
Femmy
★★★★★★★★★☆
Ik heb een grote Ikea kast gekocht en ik krijg hem niet in elkaar gezet. Is er iemand die mij kan helpen en die een beloning in natura accepeert van mij?
Neuken met Femmy
Marianne
★★★★★★★★★☆
Ik mag van de dokter niet meer tillen, maar ik moet mijn garage wat opruimen om mijn auto erin te kunnen zetten. Wie kan mij helpen? Een beloning in natura zal voor jou zijn.
Pijpen met slikken met Marianne
Saske
★★★★★★★★★★
Ik heb last van mijn rug en mijn tuin moet echt gedaan worden. Is er iemand die mij kan helpen met maaien en snoeien? De beloning.... ben ik... voor een uur lang..
Neuken met anaal met Saske
© 2024 bdsmvrouwen.nl