Gratis Aanmelden

SM met lekkere studente (28)

SecretMistress (28)

Ik ben niet op zoek naar een huisslaaf, die heb ik namelijk al. Al beseft hij zich dit zelf niet ha-ha. Hij wil niets met SM te maken hebben maar zonder dat hij het doorheeft doet hij toch precies wat ik wil. Alleen in bed kan ik me niet volledig op hem uitleven en daarom zoek ik hier een part-time slaaf die deze taak vol trots op zich neemt. Ik heb een verborgen lade met enkele attributen maar voor het grootste deel zal ik die niet nodig hebben om jou te overheersen.

Maak contact met haar
  1. Naam: SecretMistress
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats: Lemmer
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 17/1/1993
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
SM met lekkere studente SecretMistress van 28
Arlien (46)
★★★★★
Iemand die me in een onderdanige slaaf kan veranderen. Iemand die er plezier in zal vinden om me te binden, te domineren en de controle over me te nemen en me ook steeds opnieuw te gebruiken als zijn sex speelkameraad.
Daten met lekkere vrouw
MadameBlack (59)
★★★★☆
Ik ben Madame Black. Mijn echte naam krijg je pas te horen als je dat verdient hebt. Ik ben op zoek naar een slaaf. Mijn vorige slaaf is verhuist naar het buitenland dus het is onmogelijk om daar nog contact mee te behouden. Ik heb ervaring met extreme sm, bondage, soft sm. Bij mij is zowat alles mogelijk. Ik heb een aparte ruimte in mijn huis die ik ingericht heb voor mijn slaaf. Niets is mij te gek. Afstand speelt geen rol. Zolang je mij maar gehoorzaamd.
Sex met extreme oma
LuxeMeesteres (40)
★★★★☆
Ik leid een luxe leven en maak de dienst uit. Ik neem geen genoegen met een kansloze slaaf. Ik zoek een slaaf die mij niet alleen op mijn wenken bediend maar die mij als Godin behandelt en mij flink in de watten legt. Dat betekent ook dat jij rotklusjes in en rond huis opknapt, mij regelmatig een luxe geschenk aanbied en mij te allen tijde tevreden houdt.
Daten met sexy amateur
SlaafjesWelkom (36)
★★★★☆
Zeer ervaren meesteres neemt weer slaafjes aan.
Neuken met wulpse milf
BondageSLETT (38)
★★★★★
Ben jij een meester die wel een bondage slet kan gebruiken ter uitbereiding van zijn slaafjes? Dan ben jij degene waar ik naar opzoek ben. Ik zal mij compleet aan je overleveren.
SM dating met mooie milf
HotBaeSex (27)
★★★★☆
Ik hou er wel van als je me een beetje onderdanig behandeld hoor. Het is fijn als je me als je sexslaaf ziet, dat je met me doet wat je wil en hierbij ook attributen gebruikt. Je kan het zo gek niet bedenken en ik zal het voor je doen.
Hardcore met sexy studente
Wouke
★★★★★★★★★☆
Ik heb een hernia gehad en ik kan een grote kast niet verplaatsen, dus ik zoek een of twee sterke mannen die hem naar een andere kamer willen dragen. Ik vergoed in natura.
Neuken met Wouke
Lenthe
★★★★★★★★★★
IK ben op zoek naar een beokhouder om mijn papieren te doen, want ik snap er echt helemaal niks van! Mijn voorwaarde is alleen dat ik slechts in natura betaal!!
Neuken met anaal met Lenthe
Karolien
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die drie weken op mijn poes kan passen. Ik heb geen geld voor een vergoeding, maar het leek me leuk om je dan in natura te belonen :) Wat vind jij daarvan?
Neuken met Karolien
Amaia
★★★★★★★★★★
Het leek me leuk om het eens op deze manier te doen: jij polijst al mijn parket en ik wacht op je in bed voor je beloning. Zo lang als je wilt, maar pas als alles klaar is..
Neuken met anaal met Amaia
© 2024 bdsmvrouwen.nl