Gratis Aanmelden

SM dating met wulpse oma (59)

Ursella (59)

Ben jij een slaaf of heb je onderdanige gevoelens en wil je ontdekken hoe het is om slaaf te zijn? Dan zijn we op zoek naar elkaar. Of je nu een ervaren slaaf bent of juist opgeleid wil worden door een Meesteres dat maakt mij niets uit. Leeftijd is ook niet zo zeer belangrijk als je maar volwassen bent. Bij een reactie vertel ik je meer.

Maak contact met haar
 1. Naam: Ursella
 2. Leeftijd: 59 Jaar
 3. Woonplaats:
 4. Geslacht: Vrouw
 5. Verjaardag: 6/4/1963
 6. Masturberen: Vaak
 7. Relatie: Sexdate
 8. Ontknapingem: Nee
 9. Anaal: Ja
 10. Slikken: Ja
 11. One-night-stand: Ja
 12. Laatst online: Vandaag
SM dating met wulpse oma Ursella van 59
StrengeMeesteres4U (36)
★★★★★
Strenge meesteres op zoek naar een slaaf die alles doet wat ik wil!!!!!
Sex met lekkere milf
MissBarbara (33)
★★★★★
Hallo! Ik ben Miss Barbara en zoek een nederige slaaf voor strenge sessies. Ik ontvang enkel bij mij thuis. Ik ben zeer creatief als het op keukenvoorwerpen aankomt. Dat laat ik je graag ervaren.
Hardcore met mooie milf
KinkyKreng (47)
★★★★★
Ben jij de slaaf met sterke verlangens naar complete onmacht en vernedering? De verlangens naar een strenge Domina die je teased met allerlei speeltjes terwijl jij daar machteloos ligt om alles te ondergaan? Ik geniet van het spel. Iedere overgave is mooi en het geeft me een kick.
Sex met wilde vrouw
Lolita40 (46)
★★★★★
Heb jij al eens een echte meesteres mee willen maken, dan is dit je kans. Mijn voorkeur gaat uit naar onervaren sub mannen, zodat ik je goed op kan leiden tot een echte slaaf. Heb alle attributen bij de hand, waaronder buttplug, zweep, ballgag e.d. Ik heb mijn eigen speelkamer dus je bent van harte welkom. Durf jij het aan?
Sex spelletjes met lekkere vrouw
DominantWishes (32)
★★★★☆
Mijn diepste wens en verlangen is eens een onderdanige, anaal slaaf te hebben en te mogen gebruiken. Ik heb al heel lang een strapon in de kast liggen en hem al een paar keer gedragen gewoon omdat ik dat geil vind. Ik zou heel graag eens een man willen onderwerpen aan mijn anale lusten. Ik wil mijn strapon voor het eerst eens echt in een kontje steken.
Sex spelletjes met geile milf
coffeeaddict (35)
★★★★★
Ja, ik geef toe dat ik verslaafd ben aan koffie, maar het is niet zo dat ik het de hele dag drink hoor! Wel heb ik echt wel een paar bakken nodig om s ochtends op te starten, maar goed wie heeft dat nou niet? Ik weet niet precies waar ik naar op zoek ben, heb niet echt een bepaald type waar ik op val dus ik denk dat ik gewoon in gesprek met je moet gaan en dan kijken of er een klik is. Niet dan?
SM dating met mooie milf
Sylke
★★★★★★★★★★
Ik zoek een loodgieter die in een lege WC ruimte een toilet kan installeren. Ik heb geen geld voor de werkzaamheden, maar ik heb wel een lichaam waar je je mee mag vermaken.
Neuken met anaal met Sylke
Tiemetje
★★★★★★★★★☆
Ik heb angst voor electriteit, maar toch wil ik graag een extra stopcontact in mijn kamer. Wil jij dat voor me doen? En zo ja, kan ik je dan betalen met mijn lichaam? (Na afloop)
Neuken met Tiemetje
Lieuwkje
★★★★★★★★★★
Kan iemand mij helpen om een aantal grote objecten naar de stort te brengen? Ik vergoed je tijd en energie met een goede sex beurt als je dat OK vindt..
Neuken met anaal met Lieuwkje
Dinte
★★★★★★★★★☆
Goedendag, ik heb een klein timmerklusje voor een handige man en qua beloning had in gedachten iets met mijn handen... Misschien kun je je er al iets bij voorstellen?
Handjob met Dinte
© 2024 bdsmvrouwen.nl