Gratis Aanmelden

SM dating met lekkere oma (58)

StellaSingle (58)

Ik ben nog Maagd voor wat betreft SM of BDSM maar zou zo heel erg graag iemand vinden die me daarin wil begeleiden en me wil leren een goede onderdanige slaaf te worden?

Maak contact met haar
 1. Naam: StellaSingle
 2. Leeftijd: 58 Jaar
 3. Woonplaats:
 4. Geslacht: Vrouw
 5. Verjaardag: 20/1/1963
 6. Masturberen: Vaak
 7. Relatie: Sex relatie
 8. Ontknapingem: Nee
 9. Anaal: Ja
 10. Slikken: Nee
 11. One-night-stand: Nee
 12. Laatst online: Gisteren
SM dating met lekkere oma StellaSingle van 58
AddictJessie (23)
★★★★★
Volgens mij ben ik een beetje sexverslaafd, en alleen het weekend is voor mij niet genoeg. Ben jij door de weeks ook beschikbaar?
SM dating met wulpse tiener
MeesteresPleun (39)
★★★★★
Deze geile en dominante Meesteres heeft weer ruimte voor een nieuwe slaaf of slavin die zich totaal wil onderwerpen!
Neuken met wilde amateur
MeesteresGerdina (59)
★★★★☆
Jij waardeloze vieze nederige slaaf, je gaat mij nu heel snel likken, mijn harige kut, net zo lang tot ze schoon is en ik klaar kom. Denk je dat je daarna klaar bent? Dat denk ik niet!! Daarna mag je je bek openen zodat ik even lekker kan pissen. Je bent een hoerige onderdanige slet die luistert naar zijn meesteres? Dan moet jij je nu melden!
Sex spelletjes met wulpse oma
ViboOma (56)
★★★★☆
Ja ik ben gebonden en ben een oma, SO WHAT? Ik ben thuis de BAAS! Alleen weigert mijn man mijn persoonlijke slaaf te wezen, dus ben ik genoodzaakt om hier een mietje te vinden die op tot op mijn wenken bediend! Ik kan jou gewoon thuis ontvangen, mijn man mag toekijken!! Ik ben gek op speeltjes en vind het een genot om jouw kontgat op te vullen met een steeds grotere vibo! En misschien bedenkt mijn man zich nog wel en wil hij zijn pik ook eens in jou soppen!!
Sex met open-minded oma
MeesteresVanessa (53)
★★★★★
Ik ben Meesteres Vanessa en ik wil ook ten alle tijden zo aangesproken worden. Ik ben ervaren en heb jarenlang mijn man als slaaf gehad. Na het overlijden van mijn man heb ik na een rouwperiode besloten dat het tijd is voor een nieuwe huisslaaf. Wie interesse heeft mag mij aanspreken. Enkel serieuze reacties.
Sexdate met sexy dame
MachteloosAUB (27)
★★★★★
Ik word graag gebruikt terwijl ik geen kant op kan. Dat machteloze gevoel, daar ben ik verslaafd aan geraakt.
BDSM met lekkere studente
Pien
★★★★★★★★★☆
Ik heb een blowjob over voor degene de mijn ratelende verwarming kan repareren. Ik word namelijk helemaal gek van dat getik en in de garage vragen ze er 150 euro voor :(((
Blowjob met Pien
Amaia
★★★★★★★★★★
Het leek me leuk om het eens op deze manier te doen: jij polijst al mijn parket en ik wacht op je in bed voor je beloning. Zo lang als je wilt, maar pas als alles klaar is..
Neuken met anaal met Amaia
Reijertje
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die een aantal grote meubels voor mij kan verhuizen. Wegens scheiding heb ik weinig financiŽle middelen over. Maar een vergoeding in bed kan ik wel geven.
Neuken met anaal met Reijertje
Wouke
★★★★★★★★★☆
Ik heb een hernia gehad en ik kan een grote kast niet verplaatsen, dus ik zoek een of twee sterke mannen die hem naar een andere kamer willen dragen. Ik vergoed in natura.
Neuken met Wouke
© 2023 bdsmvrouwen.nl