Gratis Aanmelden

Neuken met lekkere studente (31)

MeesteressenX (31)

Wij zijn Ashley Meesteres, en Meesteres Jessica. Wij zijn een liefdes koppel. Wij hebben onze eigen SM kelder. Wij spelen dus vaak samen. Maar nu willen we dus een slaafje bij.

Maak contact met haar
  1. Naam: MeesteressenX
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 25/6/1991
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Neuken met lekkere studente MeesteressenX van 31
Strafmijsnel (52)
★★★★★
Ik kick er enorm op om gestraft te worden! Ik heb een hoge pijngrens en dat geeft mij ook de mogelijkheid om er van te genieten. Vele begrijpen dit niet, maar de echte kenners snappen mij hier maar al te goed in.. Ik zoek daarom ook een hele dominante man, het liefst een meester, welke mij onder zijn hoede neemt.. Ik heb al veel doorstaan, ben als seksslaaf gebruikt door 10 tallen mannen op een dag, ben vernederd en ondergepist.. Heb zelf een hapje van ontlasting moeten eten.. Kokhalzend nam ik het tot mij, vreselijk was het..
Sex met wulpse dame
Teenie (25)
★★★★☆
Wil nieuwe dingen uitproberen, ben gewillig maar kan ook wel eens kattig uit de hoek komen, dus slaafjes en meesters, meld je , ik heb het graag in men kont.
Neuken met geile studente
Jasmijnkonijn (29)
★★★★☆
Hallo, ik ben Jasmijn en ik ben single. Ik zoek een slaaf die ik mag opleiden tot de geilste neukhoer die er is. Ik ben streng maar rechtvaardig. Meld je!
Sado maso met wulpse studente
CBTgirly (32)
★★★★★
als jij een lustslaaf bent dan mag jij je bij mij aanmelden, ik martel jouw ballen tot jij bevend om genade smeekt, mijn middeleeuwse andreaskruis wacht op een slaaf voor cbt misbruik
SM met wilde milf
SecretMistress (28)
★★★★☆
Ik ben niet op zoek naar een huisslaaf, die heb ik namelijk al. Al beseft hij zich dit zelf niet ha-ha. Hij wil niets met SM te maken hebben maar zonder dat hij het doorheeft doet hij toch precies wat ik wil. Alleen in bed kan ik me niet volledig op hem uitleven en daarom zoek ik hier een part-time slaaf die deze taak vol trots op zich neemt. Ik heb een verborgen lade met enkele attributen maar voor het grootste deel zal ik die niet nodig hebben om jou te overheersen.
SM met lekkere studente
JoyceKelder (56)
★★★★★
Heb een eigen SM-kelder en hoop daar snel een slaaf in te krijgen die niet gelijk naar de nooduitgang zoekt. Ik zal je met respect behandelen en een code woord afspreken voor het geval ik je grens voorbij schiet.
SM met mooie oma
Leonoor
★★★★★★★★★★
Hallo, ik heb enkele psychische problemen die het voor mij moeilijk maken om orde te houden in huis. Ik zoek daarom iemand die mij wil helpen en zich daarvoor in natura wil laten belonen.
Neuken met anaal met Leonoor
Martine
★★★★★★★★★☆
Hoi allemaal, ik heb nogal wat takken in mijn tuin die afgezaagd en weggebracht moeten worden, maar zit een beetje krap bij kas... Is een betaling in natura ook goed?
Neuken met Martine
Marije
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die bij mij thuis een kraan kan installeren. Ik heb twee linkerhanden en geen man meer. Kan ik je eventueel ook op een originele manier vergoeden? In natura?
Neuken met Marije
Caitlynn
★★★★★★★★★★
Ik ga bij mijn vriendin intrekken en ik zoek een sterke man die me kan helpen met de verhuizing. We zijn beiden bi-seksueel, misschien vinden we een leuke beloning?
Triootje met Caitlynn
© 2024 bdsmvrouwen.nl