Gratis Aanmelden

Neuken met mooie dame (53)

Sabbie70 (53)

Lieve maar toch strenge meesteres met niveau en klasse zoekt een slaaf voor soft sm. Ik eis dat mijn slaaf mijn lichaam vereerd. De slaaf zorgt er voor dat ik krijg wat ik wil. Uiteraard volgt een beloning bij goed gehoorzamen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Sabbie70
  2. Leeftijd: 53 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 24/5/1969
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Neuken met mooie dame Sabbie70 van 53
MeesteresVanessa (53)
★★★★☆
Ik ben Meesteres Vanessa en ik wil ook ten alle tijden zo aangesproken worden. Ik ben ervaren en heb jarenlang mijn man als slaaf gehad. Na het overlijden van mijn man heb ik na een rouwperiode besloten dat het tijd is voor een nieuwe huisslaaf. Wie interesse heeft mag mij aanspreken. Enkel serieuze reacties.
Sexdate met sexy dame
Meesteres-z-slaafje (30)
★★★★★
Ik zoek een echte slaafje die openstaat om naar alles te luisteren wat er aan hem gezegd wordt, mag ook een onderdanige stel zijn. Ik heb genoeg ervaring mee en ben echt de beste meesteres die je zeker niet moet laten gaan, dus laat gauw wat weten.
Daten met wilde studente
SletSlet (41)
★★★★☆
Zoek jij een ervaren slavin? STOP MET ZOEKEN want hier ben ik dan! Een rijpe slaaf vol ervaring. Dringend op zoek naar een nieuwe meester. Ik heb leiding nodig, ik wil nog meer gevormd worden. Ik wil me volledig overgeven en grenzen ontdekken. Ben super onderdanig op het vlak van sex! Zoek jij dit, neem dan snel contact met me op. Nederige groet en wie weet tot snel!
SM dating met open-minded amateur
MRSBondage (41)
★★★★★
Sinds ik gescheiden ben heb ik alle tijd om me te richten op BDSM. Het kan nooit genoeg zijn, dus wat mij betreft kan ik nog wel 1 of 2 (lust)slaafjes erbij hebben.
Sado maso met mooie amateur
FanatiekeMeesteres (35)
★★★★☆
Heb een eigen SM-kelder en hoop daar snel een slaaf in te krijgen. Ik zal je met respect behandelen en een code woord afspreken voor het geval ik je grens voorbij schiet. Durf je? Of moet ik eerst heel lang met je gaan praten om wat met jou te gaan bereiken? Hoop dat jij het ziet zitten om snel wat beter kennis te maken met je.
SM dating met geile milf
Preciouskitty (30)
★★★★☆
Als je een onderdanige slaaf zoekt, hier ben ik! Ik zal er alles aan doen om het jou naar de zin te maken en als dat hardhandig moet, dan moet dat. Ik zal alles ondergaan, precies zoals jij het wil.
Daten met mooie studente
Lieuwkje
★★★★★★★★★★
Kan iemand mij helpen om een aantal grote objecten naar de stort te brengen? Ik vergoed je tijd en energie met een goede sex beurt als je dat OK vindt..
Neuken met anaal met Lieuwkje
Elisabeth
★★★★★★★★★★
Ik ben onlangs in een nieuwe woning ingetrokken en de badkamer moet diep gereinigd worden, maar ik heb geen geld voor een pro, dus ik zoek hier iemand die ik met seks kan betalen.
Neuken met Elisabeth
Clazina
★★★★★★★★★☆
Dit is wat je krijgt als je mij uit de brand komt helpen. Ik heb iets flink laten verbranden en flink laten aankoeken in de oven en ik krijg het niet schoon... Help !
Neuken met Clazina
Madelien
★★★★★★★★★★
Ik heb niet de mogelijkheid om een partij stenen weg te brengen naar de stort, wat wel moet gebeuren. Ze liggen in de voortuin. Ik kan je vergoeden met mijn lichaam.
Neuken met Madelien
© 2024 bdsmvrouwen.nl