Gratis Aanmelden

Hardcore met open-minded amateur (40)

MrsSavina (40)

Jij moet op je knieën voor je meesteres haar voeten kussen.Jij Moet gehoorzamen! Wil jij mijn nieuwe slaafje sletje zijn?Ik ben op zoek naar nieuwe slaven die door mij gedomineerd, vernederd en of gepijnigd willen worden en een onvergetelijke ervaring willen opdoen bij een Meesteres.

Maak contact met haar
  1. Naam: MrsSavina
  2. Leeftijd: 40 Jaar
  3. Woonplaats: Haarlem
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 30/05/1981
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Hardcore met open-minded amateur MrsSavina van 40
ThamaraSperma (30)
★★★★★
JA, ik wil PIEMEL! Kan er niks aan doen maar ik ben echt verslaafd aan piemels! Alle maten, maakt me niet uit! Heb genoeg gaten om ze ermee te vullen. Ben echt niet vies van seks, wil het liefst iedere dag. Morgens vroeg, middags tijdens de pauze, Avonds na het eten! Gewoon de hele dag met seks bezig zijn!
Daten met wulpse studente
Gewillige-Slaaf405 (41)
★★★★★
Ik ben opzoek naar een Meester, die mij als zijn slaaf wilt. Op SMgebied heb ik al heel wat ervaring opgedaan. Ik wil een Meester die de volledige controle over mij heeft, en die alles bij mij wilt doen. Niks is voor mij te gek. Je mag je helemaal uitleven op mij. Gelieve alleen ervaren Meesters.
BDSM met open-minded amateur
HardcoreXtreme (36)
★★★★★
Ik ben een next level slaaf.. De meeste mensen walgen van de dingen die ik onderga.. Mijn Meester was erg streng en zeer vulgair! Hij liet mij dagen vastgeketend in zijn kelder liggen.. Hij wilde weten wanneer ik mijn menstruatie kreeg zodat hij het bloed uit mij zag lopen en mij daarop met de zweep vol op mijn kut sloeg waardoor het bloed alle kanten op spatte.. Hij smeerde er mijn borsten ook mee in.. Ik heb afgezien, het was heftig.. Nu is hij verhuist en zoek ik een andere vulgaire Meester welke misschien nog wel erger is dan de vorige..
Daten met sexy milf
LekkerHardVoorMij (27)
★★★★☆
Ik heb dan wel een vriendje maar die houdt alleen maar van van dat softe gedoe en ik wil gewoon lekker hard genomen worden. Ik wil graag een sexslaafje zijn! Durf jij mij te leren kennen en laat je mij dan doen wat jij wil?
SM met hete studente
MeesteresCleo (31)
★★★★★
Zo zo lekker slaven sletje, dus jij vind het geil om te luisteren naar mij? Goed zo, maar ik waarschuw je ik hou niet van half werk. Dus je bent mijn slaafje of je bent het niet. Ik hou van vele dingen en natuurlijk hoor ik graag jouw kicks. Maar of je nou wil of niet, mijn kicks zijn belangrijker!!!!
SM met geile studente
Ikdomineerjou! (32)
★★★★☆
Ik ben beschikbaar om een slaaf meerdere malen in een weekend te ontvangen. Geen commerciele doeleinden.
Sado maso met sexy milf
Christina
★★★★★★★★★★
Ik ben twee weken geleden geopereerd en ik kan de tuin niet doen. Mijn buren beginnen te klagen, dus ik zoek iemand die dat voor me kan doen in ruil voor een potje vrijen.
Neuken met Christina
Luitje
★★★★★★★★★☆
Wegens mijn scheiding moet ik verhuizen. Ik heb niet veel spullen, maar ik kan niet alles in de auto doen. Ik bied mijn lichaam aan bij wijze van betaling, als je me helpt.
Neuken met anaal met Luitje
Tannetje
★★★★★★★★★☆
Wil jij mijn zolderkamer komen schilderen? Alle muren en het plafond. Ik en klussen, dat gaat niet samen. Ik zal je in natura betalen als je dat wil...
Neuken met Tannetje
Angeliek
★★★★★★★★★☆
Ik zit met een grote kast die naar boven moet en dat krijg ik nooit in mijn eentje voor elkaar. Is er een lekkere sterke man die mij eens komt helpen? Het is zo gedaan.
Neuken met Angeliek
© 2024 bdsmvrouwen.nl