Gratis Aanmelden

Hardcore met lekkere milf (37)

MeesteresL (37)

Ik ontvang graag heren die slaag willen hebben, die als slaaf willen dienen, luisteren naar mij. Ben jij bereid om je over te geven aan mij, geef dan een gilletje mijn kant op.

Maak contact met haar

 1. Naam: MeesteresL
 2. Leeftijd: 37 Jaar
 3. Woonplaats:
 4. Geslacht: Vrouw
 5. Verjaardag: 14/03/1985
 6. Masturberen: Dagelijks
 7. Relatie: Sex relatie
 8. Ontknapingem: Nee
 9. Anaal: Ja
 10. Slikken: Ja
 11. One-night-stand: Nee
 12. Laatst online: Gisteren
Hardcore met lekkere milf MeesteresL van 37
SexyVera (30)
★★★★☆
Dominante dame zoekt onderdanige slaaf die alle opdrachten uitvoert en straf ondergaat bij het niet goed uitvoeren
Sado maso met hete studente
Vamp (26)
★★★★★
Ik ben verslaafd aan neuken. Wie me wil contacteren moet er wel rekening mee houden dat ik een echte slet in bed ben. Ik ben onverzadigbaar en zal je dan ook volledig leegzuigen. Mannen die al na 5 minuten hun kwakje produceren kunnen best doorklikken naar een volgend profiel.
Neuken met mooie studente
NewDomina (20)
★★★★★
Heel veel ervaring heb ik nog niet, maar ik weet wel dat ik geniet van sm en dan ben ik de domina. Ik heb er al veel over gelezen en het meest geniet ik als ik in een leren pakje met naaldhakken over je heen mag lopen. Met de zweep in de aanslag. Ik wil nog meer leren, maar dan heb ik wel een goede slaaf nodig.
SM met wilde tiener
MeesteresIrma (49)
★★★★★
Na mijn scheiding ben ik een nieuwe weg ingeslagen. Ik ben een beginnend Meesteres en ik zoek een beginnend lustslaaf die ik mag opleiden tot volleerde slaaf.
SM dating met mooie dame
SlaveViv (31)
★★★★★
Ik wil jouw slaaf zijn, ik wil alles doen wat jij wil dat ik doe. Je mag me spanken met je zweep, je mag me blinddoeken en vastbinden. Duw dan je pik hard in mijn mond. Straf me als ik dingen fout doe.
Sexdate met sexy studente
Jasmijnkonijn (29)
★★★★★
Hallo, ik ben Jasmijn en ik ben single. Ik zoek een slaaf die ik mag opleiden tot de geilste neukhoer die er is. Ik ben streng maar rechtvaardig. Meld je!
Sado maso met wulpse studente
Annemie
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die een blok beton weg kan halen bij mij en ik weet niet wat je er voor vraagt, maar misschien is het leuk als ik je eens lekker verwen? Alleen met mijn hand..
Handjob met Annemie
Sylke
★★★★★★★★★★
Ik zoek een loodgieter die in een lege WC ruimte een toilet kan installeren. Ik heb geen geld voor de werkzaamheden, maar ik heb wel een lichaam waar je je mee mag vermaken.
Neuken met anaal met Sylke
Kathelijne
★★★★★★★★★☆
Ik heb per direct iemand nodig die een webcam kan installeren. Ik weet echt niets van computers, maar ik moet video chatten voor mijn werk. Ik kan je helaas alleen zo betalen..
Neuken met Kathelijne
Pien
★★★★★★★★★☆
Ik heb een blowjob over voor degene de mijn ratelende verwarming kan repareren. Ik word namelijk helemaal gek van dat getik en in de garage vragen ze er 150 euro voor :(((
Blowjob met Pien
© 2022 bdsmvrouwen.nl