Gratis Aanmelden

Hardcore met lekkere milf (37)

MeesteresL (37)

Ik ontvang graag heren die slaag willen hebben, die als slaaf willen dienen, luisteren naar mij. Ben jij bereid om je over te geven aan mij, geef dan een gilletje mijn kant op.

Maak contact met haar
  1. Naam: MeesteresL
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 14/03/1985
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Hardcore met lekkere milf MeesteresL van 37
StiekemeSpelletjes (30)
★★★★★
Helemaal verslaafd aan spelletjes. Maar alleen spelen is natuurlijk ook niet dat. Mijn vriend speelt wel eens met me maar lang niet vaak genoeg naar mijn zin. Er zijn vast nog andere spelletjesliefhebbers die wel willen meespelen.
BDSM met open-minded studente
Kathia (44)
★★★★☆
Ik, strenge meesteres, heb een spannende middag of avond in petto voor een onderdanige slaaf
Sex met wulpse vrouw
SlaafseNienke (23)
★★★★★
Jong, geil, slaafs, gehoorzaam, dikke kont, ferme tetten.
Neuken met sexy tiener
HardcoreXtreme (36)
★★★★★
Ik ben een next level slaaf.. De meeste mensen walgen van de dingen die ik onderga.. Mijn Meester was erg streng en zeer vulgair! Hij liet mij dagen vastgeketend in zijn kelder liggen.. Hij wilde weten wanneer ik mijn menstruatie kreeg zodat hij het bloed uit mij zag lopen en mij daarop met de zweep vol op mijn kut sloeg waardoor het bloed alle kanten op spatte.. Hij smeerde er mijn borsten ook mee in.. Ik heb afgezien, het was heftig.. Nu is hij verhuist en zoek ik een andere vulgaire Meester welke misschien nog wel erger is dan de vorige..
Daten met sexy milf
MissSimone (44)
★★★★★
Hallo slaafje, heel goed dat mijn advertentie je aandacht heeft getrokken, want ik ben namelijk op zoek naar jou! Een echte lik slaaf die er alles aan doet om zijn Meesteres te behagen. Jij word graag vernederd en misbruikt, en gaat volledig voor de opdrachten die ik je geef! Als je een opdracht voldoet, is er een beloning (eigenlijk is het al een beloning dat je mijn kutje mag likken), en bij het niet voldoen van een opdracht word er door mij gekeken naar een passende straf!
BDSM met hete vrouw
Lydijaa (30)
★★★★★
Een 24 7 slaaf is een droom van me. Zal die droom ooit in vervulling gaan?
Sado maso met geile studente
Ellanoor
★★★★★★★★★★
Ik zit met wat tonnen en bakken vol met gruis, cement en beton, maar die krijg ik niet weg. Ik zoek daarom hulp en ik bied mijn lijf aan ter compensatie voor je werk.
Neuken met Ellanoor
Leonoor
★★★★★★★★★★
Hallo, ik heb enkele psychische problemen die het voor mij moeilijk maken om orde te houden in huis. Ik zoek daarom iemand die mij wil helpen en zich daarvoor in natura wil laten belonen.
Neuken met anaal met Leonoor
Sophieke
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die mijn dochter (14) kan helpen op regelmatige basis met haar huiswerk. Ik kan me geen vergoeding in euros veroorloven, maar wel in natura, als dat OK is voor jou.
Neuken met Sophieke
Tannetje
★★★★★★★★★☆
Wil jij mijn zolderkamer komen schilderen? Alle muren en het plafond. Ik en klussen, dat gaat niet samen. Ik zal je in natura betalen als je dat wil...
Neuken met Tannetje
© 2024 bdsmvrouwen.nl