Gratis Aanmelden

Daten met wilde studente (30)

Meesteres-z-slaafje (30)

Ik zoek een echte slaafje die openstaat om naar alles te luisteren wat er aan hem gezegd wordt, mag ook een onderdanige stel zijn. Ik heb genoeg ervaring mee en ben echt de beste meesteres die je zeker niet moet laten gaan, dus laat gauw wat weten.

Maak contact met haar
  1. Naam: Meesteres-z-slaafje
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats: Belair
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 16/6/1992
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sexdate
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Vandaag
Daten met wilde studente Meesteres-z-slaafje van 30
Teenie (25)
★★★★☆
Wil nieuwe dingen uitproberen, ben gewillig maar kan ook wel eens kattig uit de hoek komen, dus slaafjes en meesters, meld je , ik heb het graag in men kont.
Neuken met geile studente
LiaEindhoven (57)
★★★★☆
Hoe zou jij het vinden om flink geslagen te worden met een zweep? Als je daar positief op kan antwoorden dan mag je mij zeker aanschrijven. Dan zullen we samen kijken of jij geschikt ben als mijn nederige slaaf. Uiteraard moet ik wel eerlijk tegen je zijn, want als er geen klik is, dan werkt het niet. Als je van mij nog iets wil weten kan je dat ook altijd vragen, en zal er dan eerlijk antwoord op geven. Tot snel
Hardcore met kinky oma
StoutGeweest (21)
★★★★☆
Mijn Meester heeft mij opgedragen een man te vinden die hem helpt mij te vernederen en hardhandig te neuken. Hoewel hij mij altijd al te arrogant vindt kijken voor een sexslaafje heb ik het dit keer te bont gemaakt door hem uit te lachen. Nu ga ik de gevolgen daarvan moeten ondervinden en daarvoor wil hij dus een extra man.
Hardcore met wulpse tiener
slipjeuit (37)
★★★★☆
Ik ga niet liegen, ik ben hier om iemand te vinden die op zoek is naar een sexy slaaf om te domineren. Het liefste iemand met ervaring met een kinky onderdanige vrouw en het zou beter zijn als hij ouder is dan ik.
SM met extreme milf
BlackWidow339 (26)
★★★★★
laat je niet misleiden door mijn leeftijd, ik ben streng en ervaren sinds 2 jaar! onderschat mij niet! welke slaaf durft een jonge vitale mrs aan? ben erg bedreven met touw, knevels en speeltjes en heb een voorliefde voor lak!
Neuken met lekkere studente
LeerMeesteres (55)
★★★★☆
Ik ben een strenge Meesteres en zoek weer een nieuwe slaaf. Mijn man weet hier van af. Hij heeft mij ook geholpen om de zolder in te richten. Het is de eerste man geweest die door mij onder handen is genomen. En soms vraagt hij nog wel eens om een sessie, maar dat gebeurt helaas niet vaak meer. Denk je dat je niks te gek is, dan zit je bij mij goed. We maken wel goede afspraken over hoe alles verloopt.
Hardcore met kinky dame
Betsie
★★★★★★★★★★
Beetje raar verzoek, maar allé: ik krijg mijn badkamer niet schoon door te veel kalk. Een leke man die mij daar bij kan helpen en als beloning dan met mij een hete douche wil nemen?
Samen in bad gaan met Betsie
Kathelijne
★★★★★★★★★☆
Ik heb per direct iemand nodig die een webcam kan installeren. Ik weet echt niets van computers, maar ik moet video chatten voor mijn werk. Ik kan je helaas alleen zo betalen..
Neuken met Kathelijne
Tes
★★★★★★★★★★
Ik heb een hoop stenen en beton in mijn tuin liggen en ik kan de auto daar niet meer parkeren. Als je het voor me weghaalt kun je een keertje met me neuken..
Neuken met Tes
Pien
★★★★★★★★★☆
Ik heb een blowjob over voor degene de mijn ratelende verwarming kan repareren. Ik word namelijk helemaal gek van dat getik en in de garage vragen ze er 150 euro voor :(((
Blowjob met Pien
© 2024 bdsmvrouwen.nl