Gratis Aanmelden

Daten met mooie milf (33)

MissFransina (33)

Na een tijdje door omstandigheden even niets aan mijn hobby BDSM gedaan te hebben ben ik weer helemaal terug in de scene. Een aantal trouwe slaven kwamen al gauw weer langs voor het spel en we genieten samen weer van SM. Nu heb ik toch ook nog ruimte voor een nieuwe slaaf. Mag met ervaring maar ook zonder ervaring is meer dan welkom. Ik vind het namelijk leuk om slaven op te leiden. Natuurlijk alles in overleg maar mijn specialiteiten zijn Spanking, Bondage, Forced bi, Golden showers, vernedering, Ball torture eigenlijk kan ik beter opnoemen wat ik niet doe en dat is bloed en kots of blijvend letsel.

Maak contact met haar
  1. Naam: MissFransina
  2. Leeftijd: 33 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 15/4/1989
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Daten met mooie milf MissFransina van 33
LadieszoekenDOM (28)
★★★★☆
Wij zijn twee dames, we hebben geen relatie met elkaar maar we hebben wel vaak sex met elkaar. Triootjes doen we ook regelmatig met een leuke man erbij. Maar nu willen we eens een meester erbij. Eentje die ons beiden wel aan kan. Wij willen je slaafje zijn.
Neuken met geile studente
Billenkletser (26)
★★★★☆
Verslaafd aan billen met rode striemen, billen met mijn handafdruk erop, billen die netjes voor me opengehouden worden terwijl ik met mijn voorbind dichterbij kom.
Sado maso met mooie studente
MissDominatrix (56)
★★★★★
Een nee accepteer ik niet wanneer jij mijn slaaf bent. Ik ben een dominatrix die alleen gehoorzame mannen onder zich wil hebben. Het liefst bind ik jou vast en leef ik mij urenlang op jou uit. Ik wil alleen met mannen te maken hebben die dit durven te ondergaan.
Sex met open-minded oma
meesterineef (33)
★★★★★
Ik ben een strenge meesteres en ben opzoek naar een onderdanige slaaf ben jij dat? Spreek mij dan aan met Hoi Meesteres!
BDSM met sexy milf
Soemientra (30)
★★★★★
Ik ben een hele hete vrouw, verslaafd aan klaarkomen en het liefste doe ik dat tijdens de sex met een man. Ik vinger me bijna iedere ochtend en avond wanneer ik geen geile man heb om mee te genieten, kijk vaak naar heerlijke porno en ben natuurlijk single zodat ik lekker kan genieten van wie, waar en hoe ik dat wil.
Daten met mooie studente
LadyBoss (23)
★★★★☆
Zo, zo, onderdanige slaafje, durf jij zomaar op mijn advertentie te klikken?! Wil je straf? Vernedering dus! Jij bent helemaal niks waard! Mijn wil is wet, een wil die heb je niet! Dus .... verneder je en schrijf me!
Sado maso met hete tiener
Bowien
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar iemand die mijn BBQ wil schoonmaken. In ruil daarvoor wil ik je graag een blowjob geven. Laat mijn BBQ glimmen en ik laat jouw geslachtsdeel glimmen...
Blowjob met Bowien
Leintje
★★★★★★★★★★
Ik heb geen trap en ook al had ik er een, een lamp ophangen is niet mijn ding. Wie dat voor me wil doen krijgt een beloning die ik doe met mijn tong en lippen..
Pijpen met slikken met Leintje
Elle-Noor
★★★★★★★★★★
Hallo allemaal, is er iemand die mijn keuken kan betegelen? Het is een kleine keuken. Ik heb alleen geld voor tegels, maar het werk betaal ik met mijn lichaam.
Neuken met Elle-Noor
Lott
★★★★★★★★★★
Ik heb een tablet gekocht, maar ik snap er niets van. Kan iemand mij uitleggen hoe die werkt en wat spelletjes installeren? Ik doe mijn vergoeding in natura, want zit krap bij kas.
Neuken met anaal met Lott
© 2024 bdsmvrouwen.nl