Gratis Aanmelden

BDSM met lekkere milf (35)

PikanteSema (35)

Luister.. ik zal kort en duidelijk zijn in wat ik zoek.. Ik zoek een slaaf die zich wil overgeven aan mij en zich wil laten berijden als een paardje. Hierbij luister je naar de aanwijzingen die ik je geef en geef je je helemaal over aan mij. Ik hou niet van mannen die zeggen dat ze zich totaal overgeven aan mij, maar dan achteraf toch afhaken die pussy s. Als je reageert betekend dat dus dat je alles doet wat ik van je vraag en verwacht ik geen NEE, of geen reactie meer. Dus ben je niet 200% zeker reageer dan vooral niet! Take it ore leave it!

Maak contact met haar
  1. Naam: PikanteSema
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 09/07/1986
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
BDSM met lekkere milf PikanteSema van 35
RegularGirl4545 (32)
★★★★☆
Deze geile slaaf wilt graag een goede spanking krijgen op zijn tijd. Ik ben de laatste tijd erg ongehoorzaam geweest, en ik heb een meester nodig die mij eens goed onder handen kan nemen. Ik ben een ervaren slavin, dus ik zoek ook een ervaren Meester.
Sex met mooie milf
MissSimone (44)
★★★★★
Hallo slaafje, heel goed dat mijn advertentie je aandacht heeft getrokken, want ik ben namelijk op zoek naar jou! Een echte lik slaaf die er alles aan doet om zijn Meesteres te behagen. Jij word graag vernederd en misbruikt, en gaat volledig voor de opdrachten die ik je geef! Als je een opdracht voldoet, is er een beloning (eigenlijk is het al een beloning dat je mijn kutje mag likken), en bij het niet voldoen van een opdracht word er door mij gekeken naar een passende straf!
BDSM met hete vrouw
SubSpacen (32)
★★★★☆
Ik bevind me graag in totale subspace. Wel discreet want dit gaat buiten mijn vriend om. Het lijkt me heerlijk om onder je te liggen terwijl jij jouw hete urine over mij heen laat lopen. Ik wil jouw geile slaafje zijn en je op alle mogelijke manieren van dienst zijn.
Daten met mooie milf
Totaalslaaf_slavingevraagd (33)
★★★★☆
Ik ben een sm Mrs. en zoek onderdanige mannen en vrouwen die als vaste poets dien butler geld 24 7 totaal slaaf mij willen dienen, behagen, me van alle comfort voorzien zowel mentaal fysiek financieel . Ik wacht op een reactie van je slaaf sletje, ook bi(schierig) mag reageren. Strenge groet,Mrs.T.
SM dating met wilde milf
coffeeaddict (35)
★★★★★
Ja, ik geef toe dat ik verslaafd ben aan koffie, maar het is niet zo dat ik het de hele dag drink hoor! Wel heb ik echt wel een paar bakken nodig om s ochtends op te starten, maar goed wie heeft dat nou niet? Ik weet niet precies waar ik naar op zoek ben, heb niet echt een bepaald type waar ik op val dus ik denk dat ik gewoon in gesprek met je moet gaan en dan kijken of er een klik is. Niet dan?
SM dating met mooie milf
ladyinred (38)
★★★★☆
Hey jij daar! Deze sm meesteres zoekt slaaf en het liefst op zeer korte termijn. De laatste tijd ben ik nogal redelijk gefrustreerd en het zou fijn zijn om dit op iemand af te kunnen reageren. Het lijkt mij dan ook duidelijk dat ik niet op zoek ben naar een jankerd maar naar een echte man die zijn straf heel goed kan ondergaan. Als jij diegene bent dan hoor ik het graag en dan kunnen we wat mij betreft snel gaan afspreken. Hou er wel rekening mee dat ik geen makkelijke meesteres ben en dat ik veel van je zal gaan eisen. Mijn wens is jouw bevel, onthoud dat goed.
SM dating met geile milf
Carmijn
★★★★★★★★★★
Zou je het leuk vinden om met mij in bad te gaan? Dan wil ik wel dat je mijn ramen eerst wast. Ik kan het zelf tijdelijk niet doen wegens een medische ingreep..
Samen in bad gaan met Carmijn
Freke
★★★★★★★★★★
Ik vindt het concept van deze site heel gaaf en ik wil graag meedoen :)) Ik bied als klusje aan het schoonmaken van mijn badkamer en als die glimt kom je bij mij op bed liggen ;)
Neuken met Freke
Olcay
★★★★★★★★★☆
Ik zoeken man voor vertalen tekst. Is belangrijk. Turks - Vlaams. Geen geld voor betalen. Met mond en handen jou betalen. Ik woon Oostende. Help snel.
Pijpen met slikken met Olcay
Tiemetje
★★★★★★★★★☆
Ik heb angst voor electriteit, maar toch wil ik graag een extra stopcontact in mijn kamer. Wil jij dat voor me doen? En zo ja, kan ik je dan betalen met mijn lichaam? (Na afloop)
Neuken met Tiemetje
© 2024 bdsmvrouwen.nl