Gratis Aanmelden

BDSM met extreme dame (52)

SelectieveMrs (52)

Ik ben Meesteres Anja, doe aan ontvangst. Vereis wel een selectie voor mijn nieuwe slaaf.

Maak contact met haar
  1. Naam: SelectieveMrs
  2. Leeftijd: 52 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 18/1/1970
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sexdate
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Vandaag
BDSM met extreme dame SelectieveMrs van 52
PikanteSema (35)
★★★★★
Luister.. ik zal kort en duidelijk zijn in wat ik zoek.. Ik zoek een slaaf die zich wil overgeven aan mij en zich wil laten berijden als een paardje. Hierbij luister je naar de aanwijzingen die ik je geef en geef je je helemaal over aan mij. Ik hou niet van mannen die zeggen dat ze zich totaal overgeven aan mij, maar dan achteraf toch afhaken die pussy s. Als je reageert betekend dat dus dat je alles doet wat ik van je vraag en verwacht ik geen NEE, of geen reactie meer. Dus ben je niet 200% zeker reageer dan vooral niet! Take it ore leave it!
BDSM met lekkere milf
Lustslaafje (31)
★★★★☆
Ik bied mij aan als lustslaafje voor een interessante dominante man.
SM dating met extreme studente
MeesteresNicolle (31)
★★★★★
Ik ben een Meesteres in hart en nieren en wil dat jij mijn slaafje gaat worden! Ik duld geen NEE en jij moet doen wat ik zeg!
Hardcore met mooie studente
Blond-PisHoertje (42)
★★★★☆
Ik ben een smerig geil pis hoertje, en ik zou graag willen dat jij mijn mond helemaal vol plast. Ik ben een hele gehoorzame slaaf, maar af en toe heb ik toch nog straf nodig. Ben jij klaar om mij eens flink te straffen?
BDSM met mooie amateur
Veravera755 (27)
★★★★☆
Hou jij van lekkere grote tieten, een wilde slaaf die nergens vies van is, en ben je ook op zoek naar een sm seks relatie, dan hoop ik dat ik bij jou in de smaak val?
Hardcore met wulpse studente
BBWNeukertje (35)
★★★★★
Ik ben een zeer onderdanige slaaf die op zoek is naar een nieuwe meester. Ik ben iemand die van alles wil en kan doen. Zolang ik maar goed vernederd wordt. Het moet allemaal wel in goed overleg gaan en ben dan ook wel bereid om nieuwe dingen uit te proberen.
SM dating met wilde milf
Alexandra
★★★★★★★★★☆
Ik heb absoluut geen verstand van computers, maar ik heb een zip programma nodig, volgens mijn baas. Wie kan dat voor me doen, in ruil voor even spelen met mijn borsten?
Borsten betasten met Alexandra
Maatje
★★★★★★★★★★
Ik heb twee kamers die helemaal vol rotzooi liggen en die dringend opgeruimd moeten worden. Ik ben bereid je hulp te vergoeden in natura, met alles er op en er aan.
Neuken met anaal met Maatje
Betsie
★★★★★★★★★★
Beetje raar verzoek, maar allé: ik krijg mijn badkamer niet schoon door te veel kalk. Een leke man die mij daar bij kan helpen en als beloning dan met mij een hete douche wil nemen?
Samen in bad gaan met Betsie
Carmijn
★★★★★★★★★★
Zou je het leuk vinden om met mij in bad te gaan? Dan wil ik wel dat je mijn ramen eerst wast. Ik kan het zelf tijdelijk niet doen wegens een medische ingreep..
Samen in bad gaan met Carmijn
© 2024 bdsmvrouwen.nl