Gratis Aanmelden

SM met open-minded studente (26)

Lucia86467 (26)

Hallo bitch, ik ben Lucia maar jij noemt mij Meesteres Lucia! Ik ben een soft SM meesteres met een aantal heel uitdagende spelletjes in mijn gedachten. De juiste man voor mij is onderdanig, lekker, geil en zeer gewillig om mij te dienen in ruil voor zijn beloning

Maak contact met haar
  1. Naam: Lucia86467
  2. Leeftijd: 26 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 19/2/1993
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
SM met open-minded studente Lucia86467 van 26
DominanteMeid1990 (32)
★★★★★
Ik ben al jaren actief op Fet life en andere fetisj websites, waar ik af en toe met mannen afspreek. Maar ook dat wordt saai, dus om nu even wat nieuw mannelijk vlees aan de haak te slaan dacht ik probeer ik het eens hier.Wat ik dus zoek is een onderdanige man, een geile man die ervan geniet om een vrouw de leiding te laten nemen. Een man die ervan geniet vast gebonden te worden en bereden te worden door een echte fanatieke dominante vrouw.Ben jij het type man dat ik zoek? Laat dan zeker wat van je horen, want ik ben serieus opzoek en kan ontvangen!
Sex spelletjes met kinky milf
JongeDienster (24)
★★★★☆
Heeft u behoefte aan een jonge, onderdanige meid die u dolgraag zou willen dienen, behagen en bevredigen? Dan hoop ik dat u voor mij kiest.
SM dating met lekkere tiener
SmsletTsai (23)
★★★★★
jij denkt.. zij is jong die heeft geen ervaring met sm! Nou, geloof me dat ik ervaring heb. Heb mij al een hele tijd laten gebruiken als slet. Ben dan ook zeer onderdanig. maar van mijn huidige meester moet ik een andere partner zoeken en hij wil dan toekijken. Als ik niet doe wat hij zeg dan zal hij jou ter plekke in jouw kont neuken en het uit laten schreeuwen. En dan moet ik jouw anus schoonlikken tot aan de laatste druppel. Is het niet naar wens van mijn meester, dan zet hij stroom op mijn kutje en mijn tepels en voert deze steeds hoger op..
Sex met geile tiener
jouwonderdaan (31)
★★★★★
Ik ben een onderdanige slet en ik vind het heerlijk om als beloning gestraft te worden! Ik heb een meedogenloze dom nodig die me wil bedwingen dat ik een slechte meid ben! Zou dol zijn op het vinden van de beste meester die er is om van vreemde fetish met mij te genieten!
Sex met mooie studente
Sub-Way (36)
★★★★☆
Ik speel graag geile spelletjes en hou van dominante mannen. Mag ik je onderdanige slet zijn? Neuk me hard. Ik wacht op je.
Sado maso met wilde milf
ZweepErover (51)
★★★★★
Ik ben de baas. Ik bepaal wat er gebeurd en jij hebt hier niets over te zeggen. Jij zal alles moeten ondergaan wat ik met je ga doen. Ik deel opdrachten uit en ik zal je hardhandig straffen als het niet op de juiste manier uitgevoerd zal worden. Jij bent onderdanig en staat dus ook onder mij. Ik heb zwepen en klemmen die ik bij jou zal gaan gebruiken
Sex met lekkere dame
Ires
★★★★★★★★★☆
Ik ben radeloos, want door de storm heb ik verschillende dakpannen verloren, maar ik heb geen geld om daar wat aan te doen en ik heb een probleem met de verzekering. Wie helpt mij??
Neuken met Ires
Eda
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die mijn oprit wil ontdoen van grof vuil, zodat ik mijn auto daar weer kan parkeren. Ik zit heel krap bij kas, dus ik bied je mijn lichaam aan als vergoeding.
Neuken met anaal met Eda
Marianne
★★★★★★★★★☆
Ik mag van de dokter niet meer tillen, maar ik moet mijn garage wat opruimen om mijn auto erin te kunnen zetten. Wie kan mij helpen? Een beloning in natura zal voor jou zijn.
Pijpen met slikken met Marianne
Tonke
★★★★★★★★★★
Ik heb een plas water onder mijn badkuip, waar ik niet goed van word... Fix jij het ? Dan gaan we daarna samen in bad, zodat ik je terug kan betalen.
Samen in bad gaan met Tonke
© 2024 bdsmvrouwen.nl