Gratis Aanmelden

SM dating met extreme studente (30)

HappyMe (30)

Leuke vlotte jonge vrouw met brede belangstelling, moeder van 2 dochters van 2 en 4 jaar, eigenaar van een kado winkel in Rotterdam (doe dus niks meer met m n studie) Woon in de stad maar ben eigenlijk meer een buitenmens. Kom van oorsprong uit Drenthe en hou van t noorden. Lief karakter, sociaal maar hou ook van alleen zijn, op z n tijd. Geí¯nteresseerd in persoonlijke ontwikkeling, yoga, meditatie etc maar niet op zweverige manier. Trouw in vriendschappen en nieuwsgierig karakter. Familie en goede vriendschap is belangrijk voor me.

Maak contact met haar
  1. Naam: HappyMe
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats: Klaaswaal
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 18/02/1992
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sexdate
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Vandaag
SM dating met extreme studente HappyMe van 30
GeileMeidNina (27)
★★★★☆
Hallo ik ben Nina, ik ben een lekkere geile meid. Ik kan onderdanig zijn maar ik kan ook dominant zijn. Ik ben voor veel dingen in. En sta ervoor open om samen nieuwe dingen te gaan uitproberen.
Sado maso met open-minded studente
StrakkeSwitch20 (39)
★★★★☆
Ik zit lekker strak in mijn geile vel wanneer ik daar een van mijn veel te strakke pakjes overheen aantrek. Ik hou van latex, heb wel wat speeltjes en heb vooral heel veel zin om hier iemand te vinden die aan me gewaagd is. Ik ben dominant, maar kan ook onderdanig zijn en zoek iemand die daar wat mee kan.
Hardcore met lekkere amateur
NederigMeisje1 (24)
★★★★☆
Ik ben een heel nederig, onderdanig type. Lenig en wendbaar. Ik kijk u pas in de ogen wanneer u mij daarvoor toestemming geeft.
Daten met geile tiener
SletFrouke (58)
★★★★☆
Onderdanige hoer aangeboden voor de juiste meester. Meer info verstrek ik graag bij de kennismaking.
BDSM met hete oma
LuxeHoertje (34)
★★★★☆
Ik heb misschien een vreemd verzoekje maar als je er goed bij nadenkt is het wel een geil verzoekje. Ben namelijk op zoek naar hotelseks. Werk er zelf maar daar wil ik het niet doen, wel in een ander. Voel ik me even zo een luxehoertje. Niet dat ik een onderdanig sletje ben, vergis je niet weet wat ik wil.
Neuken met hete milf
MissAngelle (36)
★★★★☆
Meesteres zoekt een slaafje erbij om getraind te worden. Ik heb een paar jaar gewerkt als commercieel meesteres en daarbij veel ervaring opgedaan. Momenteel heb ik weer een "normale" baan maar het kriebelt wel dus doe ik nog steeds aan BDSM maar dan als hobby. Ik heb een slaaf, maar zoek er nog eentje bij. Wat ik zoek is een onderdanige biseksuele slaaf, die bereid is mij te vertrouwen en zich te laten trainen als een sletje door mij.
Daten met lekkere milf
Dinte
★★★★★★★★★☆
Goedendag, ik heb een klein timmerklusje voor een handige man en qua beloning had in gedachten iets met mijn handen... Misschien kun je je er al iets bij voorstellen?
Handjob met Dinte
Leona
★★★★★★★★★☆
Ik heb een nieuw aanrecht besteld, maar het moet op maat gezaagd worden, dus ik zoek iemand die dat voor me kan doen en een vergoeding in natura er voor wil ontvangen.
Neuken met Leona
Leintje
★★★★★★★★★★
Ik heb geen trap en ook al had ik er een, een lamp ophangen is niet mijn ding. Wie dat voor me wil doen krijgt een beloning die ik doe met mijn tong en lippen..
Pijpen met slikken met Leintje
Mienke
★★★★★★★★★★
Ik ben Mienke en ik ben bereid om met jou een sexy douche te nemen als je mijn badkamer muur kunt schilderen, boven de tegels. Er zitten rare vlekken op die ik wit wil hebben.
Samen in bad gaan met Mienke
© 2024 bdsmvrouwen.nl