Gratis Aanmelden

Sex met lekkere amateur (40)

Ulrika690 (40)

Domina zoekt hier een nieuwe slet. De vorige is gebroken en durft niet meer, dus beter kom je van een goede training en heb je veel weerstand.

Maak contact met haar
  1. Naam: Ulrika690
  2. Leeftijd: 40 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 21/5/1979
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Sex met lekkere amateur Ulrika690 van 40
DiscreetOnderdanig (29)
★★★★★
Vlak voordat ik een relatie kreeg was ik mijn onderdanige kant aan het ontdekken. Dat stopte vanwege mijn vriend en hij heeft ook geen enkele behoefte aan sm. Nu wil ik het toch niet helemaal opgeven en heb daarom besloten om discreet af en toe als sub te dienen.
Sado maso met mooie studente
MrsNancyEnslet (37)
★★★★★
Ik ben Meesteres Nancy en voor mij en mijn geile sletje, zoek ik een tweede onderdanige man. Je moet niet vies zijn van zaad, anaal en uiteraard verlang ik 100% gehoorzaamheid! Ervaring is niet noodzakelijk.
Neuken met extreme milf
SlavinM (52)
★★★★☆
Termen die bij mij passen: Doorzetter, conditie, extreem, oprekken, anaal, dienstbaar, fetishes, pijnbestendig en zeer onderdanig.
Sexdate met mooie dame
Ghisje (24)
★★★★☆
Ik vind het een geil gevoel om gebruikt te worden en dan een beetje op een ordinaire geile manier. Zo vind ik op mijn knietjes voor je zitten en wachten tot je klaarkomt in mijn gezicht en over mijn tong helemaal geweldig. Een klein beetje onderdanig ben ik dus wel.
Hardcore met wulpse tiener
Natalieneukt (52)
★★★★☆
Iedereen die de onderdanige kant in mij naar boven kan brengen, want ik hou er heel erg van onder handen genomen te worden, voor gezorgd te worden ondanks dat ik geen kind ben en soms gebruikt te worden op een fijne manier.
SM met wulpse dame
SletterigeSlet (28)
★★★★★
Mijn vriend over weten te halen dat ik opzoek mag gaan naar wat meer spanning. Dat was helemaal prima, maar dan wil hij er wel een deel van uit maken door de dominante meester uit te hangen. Hij heeft mij al onder handen genomen, heb een stok in mijn kutje gehad, stroomschokjes op mijn schaamlippen, in mijn mond gepist, in mijn kutje gepist.. En nu wil hij level up! Dus wat ik nu zoek is een onderdanige man die samen met mij zijn martelingen wil ondergaan.. Het kan ook makkelijk zo zijn dat hij ons beveelt dingen bij elkaar te doen..
SM dating met hete studente
Madelien
★★★★★★★★★☆
De kraan van mijn badkamer is kapot. Ik zoek met spoed iemand die dat voor mij kan repareren, Ik kan niet met geld betalen. Ik vergoed in natura, als dat OK is voor jou.
Neuken met Madelien
Arike
★★★★★★★★★★
Ik zit met een verstopte afvoer en ik krijg die op geen manier schoon. Ik heb er dan ook geen gereedschap voor. Kan iemand mij helpen? Als het opegelost is zal ik je pijpen.
Blowjob met Arike
Karolien
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die drie weken op mijn poes kan passen. Ik heb geen geld voor een vergoeding, maar het leek me leuk om je dan in natura te belonen :) Wat vind jij daarvan?
Neuken met Karolien
Petertje
★★★★★★★★★☆
Ik heb echt geen verstand van technische dingen, maar ik heb in mijn keuken toch echt een kraan nodig. Iwe kan mij helpen in ruil voor echte seks met mij voor 1 keer?
Neuken met Petertje
© 2024 bdsmvrouwen.nl