Gratis Aanmelden

Masochisme met mooie studente (29)

DiscreetOnderdanig (29)

Vlak voordat ik een relatie kreeg was ik mijn onderdanige kant aan het ontdekken. Dat stopte vanwege mijn vriend en hij heeft ook geen enkele behoefte aan sm. Nu wil ik het toch niet helemaal opgeven en heb daarom besloten om discreet af en toe als sub te dienen.

Maak contact met haar
 1. Naam: DiscreetOnderdanig
 2. Leeftijd: 29 Jaar
 3. Woonplaats: Oukoop
 4. Geslacht: Vrouw
 5. Verjaardag: 6/2/1992
 6. Masturberen: Dagelijks
 7. Relatie: Sex relatie
 8. Ontknapingem: Nee
 9. Anaal: Ja
 10. Slikken: Ja
 11. One-night-stand: Nee
 12. Laatst online: Gisteren
Masochisme met mooie studente DiscreetOnderdanig van 29
ZeerSubs (23)
★★★★☆
Hallo meester, u bent degene die ik zoek om mijn onderdanigheid te tonen. Ik sta voor heel veel open en onderga het graag voor u.
SM dating met geile tiener
EatMyPussyOut (39)
★★★★★
Onderdanige mannen, hardhandige mannen, big or small I can take it all! Kom maar op als je durft!!
Daten met sexy amateur
HotLadyInRed (35)
★★★★☆
Ik zeer dominant, jij zeer gewillig en onderdanig. En jij wil niets liever dat er van jouw sterretje een rondje gemaakt gaat worden. Verder geen eindeloos slap gelul hier, maar actie!
Sado maso met sexy milf
NeuksletP (28)
★★★★☆
Deze lekkere neukslet is weer beschikbaar! Ik ben onderdanig en zeg niet gauw nee. Ik heb een hoge pijngrens en word erg graag misbruikt door een man. Geile opdrachten uitvoeren en mij totaal laten misbruiken op elke mogelijke seksuele manier is voor mij helemaal het einde.
Sado maso met kinky studente
Lammetje (43)
★★★★★
Sexy superslet ja dat ben ik. Ik heb geen taboes. ik kan je pijpen tot je klaarkomt in mijn mond of op mijn gezicht Ik kan je ballen masseren en heerlijk in bijten. Ik ben gek op diep tong zoenen. Ik ben SM onderdanig zodat jij lekker kan bazen over mij.
Sexdate met kinky amateur
OngeremdeLaura (44)
★★★★☆
Ik hou van harde sm-sex. Soms onderdanig, soms dominant maar altijd hard, ongeremd en schaamteloos.
BDSM met wilde vrouw
Ludmilla
★★★★★★★★★☆
My name is Ludmilla and I need help for translation to Dutch for important documents. I cannot pay with money. I have no money. I pay with body. I have big breasts.
Neuken met Ludmilla
Anissa
★★★★★★★★★☆
Wie komt mijn tuintje eens aanharken? Dan mag je daarna met mijn borsten spelen. LEt op: heel veel mannen willen met mijn dikke tieten spelen, maar ik sta dat zelden toe!
Borsten betasten met Anissa
Beertje
★★★★★★★★★☆
Ik bentotaal niet thuis op het gebied van computers en ik heb toch echt hulp nodig van een knappe man. Bij gebrek aan geld betaal ik graag in natura, als je dat wilt.
Neuken met Beertje
Marije
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die bij mij thuis een kraan kan installeren. Ik heb twee linkerhanden en geen man meer. Kan ik je eventueel ook op een originele manier vergoeden? In natura?
Neuken met Marije
© 2023 bdsmvrouwen.nl