Gratis Aanmelden

Masochisme met lekkere milf (38)

DomYvette (38)

Ik ben mistress Yvette en ik zoek onderdanige mannetjes om eens flink te kunnen vernederen en gebruiken. Ik ben zeer hardhandig en dus niet geschikt voor kleinzerige mietjes!

Maak contact met haar
 1. Naam: DomYvette
 2. Leeftijd: 38 Jaar
 3. Woonplaats:
 4. Geslacht: Vrouw
 5. Verjaardag: 21/1/1983
 6. Masturberen: Dagelijks
 7. Relatie: Sex relatie
 8. Ontknapingem: Ja
 9. Anaal: Ja
 10. Slikken: Nee
 11. One-night-stand: Nee
 12. Laatst online: Vandaag
Masochisme met lekkere milf DomYvette van 38
HeidyOnderdaan620 (44)
★★★★☆
Ik ben een zeer onderdanige slaaf die op zoek is naar een nieuwe meester. Ik ben iemand die van alles wil en kan doen. Zolang ik maar goed vernederd wordt. Het moet allemaal wel in goed overleg gaan en ben dan ook wel bereid om nieuwe dingen uit te proberen. Zo ben ik te vinden voor BDSM tot harde SM. Denk je dat je mij goed kan domineren? Laat dan snel een bericht achter!
Sex spelletjes met open-minded vrouw
SaartjeLovesSex (23)
★★★★★
Het is al langer een fantasietje van mij om eens een rollenspel te doen. Tot nu toe heb ik nog geen vriend gehad die daar aan wou mee doen. Het liefste zou ik allebei de rollen willen proberen, zowel de onderdanige als de dominante rol. Een strenge juffrouw, een dienstmeisje in een hotel, een agente of een verpleegstertje, keuzes genoeg.
BDSM met lekkere tiener
SletPaula (44)
★★★★☆
Ik ben onderdanig en wordt graag gebruikt door een dominate man. Ik zoek geen relatie, wel iemand om regelmatig mee af te spreken.
BDSM met extreme vrouw
Mrs-Diny (52)
★★★★★
Jij bent onderdanig, je doet precies wat ik zeg en je kunt tegen pijn. Dan ben jij wat ik zoek. Ik ben Meesteres Diny, en zoek hier een zeer onderdanige man die weet wat er van hem verwacht word. Ik ga je knevelen, pijnigen en gebruik genoeg speeltjes om tot mijn genot te komen. Dus wil jij dit meemaken, laat dan een berichtje achter zodat we het snel in de praktijk kunnen doen.
Sexdate met hete dame
Tepelsstraf (45)
★★★★★
Pijn en genot komen samen in mijn tepels. Ik ben zeer onderdanig, heb ervaring met sub-zijn. Heb een relatie maar daarin kan ik mijn SM verlangens niet kwijt. In overleg met mijn partner mag ik daarom 1 vaste dominant zoeken.
Hardcore met sexy vrouw
dwangbuissletje (34)
★★★★☆
Dat veel mensen niet snappen dat ik hier genot uit haal.. ze hoeven het ook niet te snappen zolang ik het zelf maar snap. Ik ben altijd al heel anders geweest dan de kudde.. Ging iedereen naar rechts, dan ging ik naar links. En met seks is dat idem dito.. mijn voorkeur ligt bij Sm en Bondage, daar kan ik zoveel genot uit halen dat wil je niet weten.. Of wil je het wel weten? Ik ben vaak het onderdanige type, vind het geil als ik een dominante man boven mij heb welke mij alles opdraagt.. Denk dat dat vast wel te vinden moet zijn hier!
BDSM met wilde milf
Hilje
★★★★★★★★★☆
Ik heb pijn in mijn rug en in mijn schouders. Al maanden lang. Ik ben op zoek naar een masseur die mij wil komen masseren bij mij thuis. Een uurtje is al voldoende.
Neuken met Hilje
Fleurtje
★★★★★★★★★★
Ik heb het in de rug gekregen, maar mijn struiken moeten toch echt gesnoeid worden. Degene die dat voor me doet, mag alles met me doen. Ben ik zo duidelijk genoeg?
Neuken met anaal met Fleurtje
Jobke
★★★★★★★★★☆
De storm heeft mijn schutting met de buren kapot gemaakt, dus ik zoek iemand die dat kan fixen. Met hout. Beloning ben ik... maar alleen maar als alles netjes dichtgemaakt is.
Neuken met Jobke
Gilke
★★★★★★★★★★
Kan iemand mijn CV nalopen? Hij doet niet meer zo goed en hij maakt tikkende geluiden. ls het opgelost is mag je naar mijn slaapkamer komen en vind je me zo op bed...
Neuken met Gilke
© 2024 bdsmvrouwen.nl