Gratis Aanmelden

Masochisme met kinky milf (34)

Dominantenique (34)

Mijn naam is Meesteres Dominique, een extravagante dame die er meerdere ( onderdanige ) heren op na houd. Om te voorkomen dat zij mij gaan vervelen, houd ik de variatie erin om dat buiten de deur te houden. Ik verwacht dat jij mij gehoorzaamd, mijn voeten likt wanneer ik dat wil, ik leg jou aan de halsband en jij gehoorzaamd mij.. Dit is nog maar een kleine greep van wat ik van jou verwacht. Wil jij eens dagje proef komen draaien om te zien of het jou past?

Maak contact met haar
 1. Naam: Dominantenique
 2. Leeftijd: 34 Jaar
 3. Woonplaats:
 4. Geslacht: Vrouw
 5. Verjaardag: 11/03/1988
 6. Masturberen: Dagelijks
 7. Relatie: Sexdate
 8. Ontknapingem: Nee
 9. Anaal: Ja
 10. Slikken: Nee
 11. One-night-stand: Ja
 12. Laatst online: Gisteren
Masochisme met kinky milf Dominantenique van 34
Jearnay (37)
★★★★☆
In mijn relatie geniet ik wel van sex, maar echt bevredigend vind ik het niet. Ik ben me eens gaan verdiepen in de SM cultuur en het lijkt me echt perfect voor mij wanneer ik eens een onderdanige rol zou kunnen vervullen. Ik wil geen poep, plas is oke, maar echt extremen, daar wil ik me nog even van onthouden. Wie weet heb jij nu precies in gedachten hoe je mij wenst aan te pakken, dan mag je me dat zeker komen vertellen en als het mij wat lijkt om met jou, mijn eerste ervaring op te doen zal ik je dat direct, eerlijk laten weten.
Hardcore met extreme milf
Slavevoorjou (31)
★★★★★
Ik geef me compleet aan je over, ik heb al de nodige ervaring in het onderdanig zijn. Lange tijd had ik een goede meester maar deze is gaan verhuizen naar ver weg. Dus nu op zoek naar een nieuwe meester die mij gaat aanpakken.
Hardcore met open-minded studente
Rooieslavin (37)
★★★★★
Ik ben onderdanig, ik heb graag dat je me doet vastbinden, blinddoeken. Klemmen op mijn tepels zet, mijn gezicht volspuit met je zaad. Alles mag je met me doen.
BDSM met kinky milf
ZsmMeesterGezocht (26)
★★★★☆
Help! Ik ben mijn meester kwijt. Hij is verhuisd naar het buitenland waardoor ik nu dus zonder zit. Ik ben heel onderdanig en echt geschikt als slaaf. Het is mijn levenswijze geworden, vandaar dat ik zo snel mogelijk een nieuwe Meester zoek.
Sex met extreme studente
SwitchLola (24)
★★★★★
Ik kom net kijken in deze wereld, maar SM heeft me wel altijd heel erg aangetrokken. Het machtsspel tussen twee personen wind me enorm op. Heel veel echte ervaring heb ik nog niet, maar het wordt tijd om die op te doen. Ik kan je alle hoeken van de kamer laten zien als meesteres, en heb er ook alles zelf voor in mijn bezit, maar ik kan me ook heel onderdanig en soms wat stout opstellen als slavin. Het zou leuk zijn als jij ook beide rollen kunt vervullen maar het is geen must. We kunnen uiteraard als je dat wil goede afspraken maken, en een stopwoord hoort tot de mogelijkheden.
Sado maso met lekkere tiener
FeedMeYourCum (29)
★★★★☆
Onderdanig, gek op sperma in mijn mondje en in mijn gezichtje! Ik zoek een dominantere heer die mij graag zijn zaad zou willen voeren, na het neuken, na het pijpen, gewoon als ontbijt of lunch.. Wanneer u dan ook maar wilt, u dwingt me op mijn knietjes en eist dat ik u laat komen. Voor mij is dat meer dan genoeg om hard voor u aan het werk te gaan. Waar en wanneer zou ik U eens mogen dienen?
Sado maso met lekkere studente
Sylke
★★★★★★★★★★
Ik zoek een loodgieter die in een lege WC ruimte een toilet kan installeren. Ik heb geen geld voor de werkzaamheden, maar ik heb wel een lichaam waar je je mee mag vermaken.
Neuken met anaal met Sylke
Bowien
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar iemand die mijn BBQ wil schoonmaken. In ruil daarvoor wil ik je graag een blowjob geven. Laat mijn BBQ glimmen en ik laat jouw geslachtsdeel glimmen...
Blowjob met Bowien
Rosan
★★★★★★★★★★
Mijn vaatwasser doet het weer eens niet. Maar ik ga niet nog eens 80 euros betalen voor een reparateur... Liever een handige man die een momentje met mijn borsten accepteert als vergoeding.
Borsten betasten met Rosan
Joke
★★★★★★★★★★
Ik ben oud en stijf en ik heb een vaatwasser, wasmachine en droger die ik naar een andere plek moet verhuizen. Ik heb geen geld, maar wel een lekker rijp lijf..
Neuken met Joke
© 2023 bdsmvrouwen.nl