Gratis Aanmelden

Neuken met mooie studente (31)

HellsAngell (31)

Ik zou graag door een meester of een volleerde man getraind willen worden in:- Spanking- Bondage- Vernedering- Als onderdanige behandeld worden- Opdrachten uitvoeren binnen en buitenshuis- Gebruikt worden ( mag eventueel door meerdere personen tegelijk onder uw toezicht )- Rollenspel- Rape play- Lichamelijk onderzoek- Gekeurd worden ( denk aan een vleeskeuring )- Tentoon gesteld worden - Sm training in het bosOok ervaring opdoen met meerdere Dom s, Domina s, meerdere subs of slavinnen behoren tot de mogelijkheden.. Maar dat laat ik natuurlijk geheel aan u over!

Maak contact met haar
  1. Naam: HellsAngell
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 17/11/1990
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Neuken met mooie studente HellsAngell van 31
Sadimasochisme (27)
★★★★★
Ik bied mij aan als SM slet. Ik mag helemaal uitgewoond en uitgeleefd. Jouw vrienden mogen best toe kijken als jij mij knevelt. Maar wij zouden ook zomaar eens van rol kunnen wisselen, jij onderdanig en ik dominant! Dan word is MRS Sadi voor jou en let op, mijn straffen zijn niet mals..
Neuken met mooie studente
MissAngelle (36)
★★★★☆
Meesteres zoekt een slaafje erbij om getraind te worden. Ik heb een paar jaar gewerkt als commercieel meesteres en daarbij veel ervaring opgedaan. Momenteel heb ik weer een "normale" baan maar het kriebelt wel dus doe ik nog steeds aan BDSM maar dan als hobby. Ik heb een slaaf, maar zoek er nog eentje bij. Wat ik zoek is een onderdanige biseksuele slaaf, die bereid is mij te vertrouwen en zich te laten trainen als een sletje door mij.
Daten met lekkere milf
GeileSletSlaaf (36)
★★★★★
Ik ben een onderdanige sloerie en word graag heel hard aangepakt. Sexueel misbruik, vernedering, groepsverkrachting, deep throat tot ik geen lucht meer krijg. Ik sta voor heel veel open wanneer ik jou durf te vertrouwen.
BDSM met wulpse milf
MarisolMendoza (33)
★★★★★
Ik ben dominant, weet heel goed wat ik wil, wanneer ik het wil en hoe ik het wil! Ik zoek een meegaande, tikkeltje onderdanige man, die mij zou willen dienen verwennen en die zonder moeite, mijn wensen voor me uitvoert zonder dat ik hem/jou dus, zou moeten bevelen dat te doen.
Neuken met hete milf
Melody81 (26)
★★★★☆
Ik ben Melody en ik heb een nogal ver gaande fantasie die ik heel graag eens wil uitleven. Ik ben daarin de onderdanige, echter zoek ik wel een man die het kan en wil aanpakken zoals ik het in gedachten heb. Misschien niet helemaal de bedoeling van SM, maar het is nu eenmaal zoals ik het wil en de enige manier voor ons om af te spreken.
Daten met sexy studente
SlavinN (54)
★★★★☆
Geile onderdanige slavin die het geil vind om misbruikt te worden. Zoek een dominante meester die mij zegt wat ik moet doen.
Sado maso met wulpse dame
Willemina
★★★★★★★★★★
Mijn goot zit nog steeds vol met bladeren en het regenwater stroomt soms over de rand, dus ik zoek iemand die dat wil oplossen voor mij en een betaling in natura accepteert...
Neuken met Willemina
Susan
★★★★★★★★★☆
Ik heb allerlei beton brokken in mijn tuin en ik krijg die met geen mogelijkheid zelf weg, dus ik zoek per direct assistentie en ik ben bereid om in natura te betalen.
Neuken met Susan
Hielkje
★★★★★★★★★★
Ik zit met een lek opgescheept en ik snap niet hoe ik dat moet oplossen. Ik heb geen geld om een klusjesman te betalen, maar ik ben wel bereid om de reparatie in natura te vergoeden.
Neuken met Hielkje
Minou
★★★★★★★★★☆
Kan iemand me een handje helpen met de droger naar de zolder te dragen? Het zal niet lang duren, maar als je me helpt, mag je daarna lekker met mijn grote borsten spelen.
Borsten betasten met Minou
© 2024 bdsmvrouwen.nl