Gratis Aanmelden

Daten met mooie studente (28)

Chrxstina (28)

Ik ben Christina een Dominante vrouw en opzoek naar een onderdanige man om te dienen. Niet veel dingen zijn jou te erg, en jij hebt een flinke pijngrens, dan mag jij mij berichten voor een avontuur.

Maak contact met haar
 1. Naam: Chrxstina
 2. Leeftijd: 28 Jaar
 3. Woonplaats:
 4. Geslacht: Vrouw
 5. Verjaardag: 8/1/1995
 6. Masturberen: Dagelijks
 7. Relatie: Sex relatie
 8. Ontknapingem: Nee
 9. Anaal: Ja
 10. Slikken: Nee
 11. One-night-stand: Nee
 12. Laatst online: Vandaag
Daten met mooie studente Chrxstina van 28
Tepelsstraf (45)
★★★★★
Pijn en genot komen samen in mijn tepels. Ik ben zeer onderdanig, heb ervaring met sub-zijn. Heb een relatie maar daarin kan ik mijn SM verlangens niet kwijt. In overleg met mijn partner mag ik daarom 1 vaste dominant zoeken.
Hardcore met sexy vrouw
Alhetbovenstaande (44)
★★★★★
Ik ben een onderdanige dame die houdt van eenvoudige dingen. Wat het lot ook brengt, ik accepteer het met heel mijn hart. Waar je ook maar van houdt in het leven, ik wil het met je delen. Dus hou je niet in en stuur me een groet of een berichtje. Ik ben geen snob en ik bijt niet!
BDSM met wilde vrouw
BELLAZOEKTEENMEESTER (22)
★★★★★
Hallo Meesters, onderdanige Bella is weer terug van weggeweest! Lange tijd vast gehouden bij mijn vorige meester, maar hij had mij zo uitgewoond en uiteindelijk bij het oud vuil gezet, ik moest maar een nieuwe meester zoeken!! Ik voer uw opdrachten perfect uit om u te behagen. Geeft u deze uitgewoonde slet een tweede kans?!
Sex spelletjes met lekkere tiener
Kinkygirl09 (28)
★★★★★
Vind jij het geil om onderdanig te zijn? Vastgebonden te worden? En lekker hard aangepakt te worden, waarom zoek je nog verder? ik zou je de tijd van jou leven geven
Hardcore met mooie studente
Benjousub (39)
★★★★☆
Ik ben als sub zeer onderdanig en zal het genot van mijn Dom Meester ten alle tijden op de eerste plaats stellen.. Ben gehoorzaam..stout...ondeugend maar zal ten alle tijden respect tonen naar mijn Dom Meester. Ik hou van klasse, en zal dat ook ten alle tijden uitstralen.
Hardcore met kinky amateur
MeesteresLoekie (31)
★★★★★
Hallo, Ik ben een meesteres. Ik zoek een onderdanige man voor kinky sm seks. Ik heb hier mijn passie in gevonden om een man te gebruiken voor mijn honger naar controle. Ben jij iemand die opgewonden wordt als je de controle verliest? Je kan veel hebben en je kunt jezelf over geven aan je meesteres. Ik zoek wel iemand die meerdere keren kan afspreken zodat we de tijd kunnen nemen om elkaars gevoelens optimaal kunnen verwezenlijken.
Sado maso met mooie studente
Truus
★★★★★★★★★☆
Mijn computer loopt steeds vast en ik snap niets van de helpdesk. Ik heb geen geld voor een specialist, dus ik probeer het maar eens op deze manier.. Iemand..?
Neuken met Truus
Maatje
★★★★★★★★★★
Ik heb twee kamers die helemaal vol rotzooi liggen en die dringend opgeruimd moeten worden. Ik ben bereid je hulp te vergoeden in natura, met alles er op en er aan.
Neuken met anaal met Maatje
Wouke
★★★★★★★★★☆
Ik heb een hernia gehad en ik kan een grote kast niet verplaatsen, dus ik zoek een of twee sterke mannen die hem naar een andere kamer willen dragen. Ik vergoed in natura.
Neuken met Wouke
Lieuwkje
★★★★★★★★★★
Kan iemand mij helpen om een aantal grote objecten naar de stort te brengen? Ik vergoed je tijd en energie met een goede sex beurt als je dat OK vindt..
Neuken met anaal met Lieuwkje
© 2024 bdsmvrouwen.nl