Gratis Aanmelden

Daten met open-minded dame (52)

DominanteGoddes (52)

Dominant met de hoofdletter D dat ben ik! Ik ben heden weer op zoek naar serieuze Money slaves,sugar daddy s en andere mannetjes die denken te weten wat een Godin nodig heeft!

Maak contact met haar
  1. Naam: DominanteGoddes
  2. Leeftijd: 52 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 1/1/1969
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
Daten met open-minded dame DominanteGoddes van 52
JaMeesteres (41)
★★★★☆
Ja Meesteres, dat is het enige zinnige antwoord wat je mij kunt gegeven wanneer ik je iets vraag. Ik ben zeer bedreven, erg hardhandig en op zoek naar een onderdanig ventje dat bereid is mij op ieder door mij gewenst moment te komen dienen..
Sexdate met open-minded amateur
Hannelore79 (43)
★★★★☆
Ben jij een onderdanige man? Bereid om mij te dienen zoals ik dat wens? Meld je dan maar eens snel bij me!
Hardcore met sexy amateur
OnderdanigeSNOL_ (60)
★★★★★
Nu ik alleen ben wil ik wel eens dat stapje verder gaan waar ik al jaren stilletjes over fantaseer maar wat absoluut onbespreekbaar was thuis. Wie neemt me mee in de wereld van SM? Ik ben zeer onderdanig ingesteld en wil daar alles over leren.
SM met hete oma
StevigeVerlangens (54)
★★★★☆
Buiten mijn huwelijk om zoek ik een invulling voor mijn onderdanige behoeften. Neuk jij me nonstop in mijn kutje en kontje zodat ik de volgende dag niet meer kan lopen.
SM dating met open-minded dame
DDMeesteres (55)
★★★★★
DDMeesteres moet eigenlijk zijn DD-Meesteres, maar dat streepje mag niet van deze site. Dat dingen voor mij niet mogen , daar word ik verschrikkelijk geirriteerd van. En dat botvier ik dan op mijn subjecten. Mijn man is meer van de Dominante kant, dus ben ik op zoek naar onderdanige en kruiperige kerels. Let op, ben best streng. Manlief bemoeit zich NIET met ons.
Hardcore met geile dame
verlangende (49)
★★★★★
Ik wil een volwaardige sub zijn. Ik ben onervaren maar enthousiast om te experimenteren met een ervaren dom die genoeg ervaring heeft met bondage, discipline en natuurlijk onderdanigheid.
Neuken met sexy dame
Davina
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een handige Harry die mijn beschadigde muur kan herstellen. Ik kan echter niet met geld betalen, maar wel met mijn lichaam, als je dat okay vindt..
Neuken met Davina
Loutje
★★★★★★★★★☆
De WC waar ik hier op zit is verstopt en dat moet opgelost worden. Wie kan mij helpen en wie accepteert daar een vergoeding voor die ik je in natura dmv seks aanbied?
Neuken met anaal met Loutje
Hendrina
★★★★★★★★★☆
Kan iemand mij komen helpen met een computer probleem waar ik niet uit kom? Te arm voor het huren van een technicus, maar k vergoed de schade dan maar in natura.
Neuken met Hendrina
Yvke
★★★★★★★★★★
Ik heb lang getwijfeld of ik dit moest doen, maar waarom ook niet. Niemand anders wil me helpen een lamp op te hangen. Ik schijn lekkere borsten te hebben dus ik dacht 1+1=...
Borsten betasten met Yvke
© 2024 bdsmvrouwen.nl