Gratis Aanmelden

SM met hete studente (28)

Ellen94 (28)

Ik zou wel een keer de ietwat dominanter dame uit willen hangen. Dat ik de man kan vertellen wat hij moet doen om mij klaar te laten komen. Niet te gek natuurlijk maar een beetje zou ik wel enorm spannend vinden.

Maak contact met haar
  1. Naam: Ellen94
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 26/01/1994
  6. Masturberen: Vaak
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Vandaag
SM met hete studente Ellen94 van 28
RolePlayMistress (48)
★★★★★
Mijn man wil niet mee in mijn rollenspellen of mijn SM gevoelens. Wel kreeg ik van hem een soort van vrijbriefje om iemand te vinden die dat wel zou willen. Ik ben dominant van karakter, hou van spanning en afwisseling. Ik zoek een slaafje voor zo eens a twee keer per week.
Sado maso met extreme vrouw
PittigeKleine (29)
★★★★★
Denk maar niet omdat ik klein ben dat jij zomaar over mij heen kunt walsen.. Ik ben zeer dominant en weet precies wat ik wil! En daar kan niets of niemand verandering in brengen.. In tegendeel zelfs, hoe meer jij jezelf tegen mij verzet, des te harder ik jou ga aanpakken! Heb jij weleens een week op een hele zere kont gezeten? Of een zweepje vol tegen jouw ballen gehad dat ze gewoon blauw werden?
BDSM met wilde studente
HotLadyInRed (35)
★★★★★
Ik zeer dominant, jij zeer gewillig en onderdanig. En jij wil niets liever dat er van jouw sterretje een rondje gemaakt gaat worden. Verder geen eindeloos slap gelul hier, maar actie!
Sado maso met sexy milf
247beschikbaar (28)
★★★★★
De werkwijze van mijn vorige dominant beviel me wel, al had hij weinig tijd voor echte sessies en omdat ik mij zolang braaf heb gedragen mag ik een nieuwe meester zoeken. Hij beheerste mijn leven. Beviel mij 24-7 wanneer hij dat wilde een foto van mijn kutje te sturen. Ook midden in de nacht, mijn geluid staat dus altijd aan. Klaar om te gehoorzamen. Ook op werk wrong ik me in allerlei bochten om stiekem een foto te maken en versturen. Heerlijk vind ik het als je steeds in mijn hoofd zit en laat weten wie de baas is. Maar dan dus in combinatie met regelmatige live sessies.
BDSM met sexy studente
ExtraDominantie (42)
★★★★☆
Mijn man en Meester heeft mij opgedragen met spoed een andere dominante man ofwel een man die van stevig neuken houdt te vinden. Hij heeft nieuwe plannen met mij omdat hij vindt dat ik de laatste tijd op automatische piloot functioneer. Wat zijn plannen (onder andere) zijn mag je prive naar vragen.
BDSM met open-minded amateur
LeslieDikkeSub (46)
★★★★☆
Ik ben een rijpe, onderdanige dikke vrouw die erg graag opdrachten wil uitvoeren voor een dominante man. Pijn en mishandeling gaat me te ver en dat soort opdrachten ga ik echt niet aan het spijt me. Verder doe ik alles en ga ik erg ver voor een serieuze meester die weet waar hij mee bezig is. Vernedering is zeker iets wat me in een opdracht meegegeven kan worden.
Hardcore met wilde vrouw
Saske
★★★★★★★★★★
Ik heb last van mijn rug en mijn tuin moet echt gedaan worden. Is er iemand die mij kan helpen met maaien en snoeien? De beloning.... ben ik... voor een uur lang..
Neuken met anaal met Saske
Nicolien
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een mister propre die zin heeft om mijj barbecue schoon te maken en als beloning seks met mij wil hebben! Ik doe aan neuken, anaal, pijpen en ik slik. Ik ben single.
Neuken met anaal met Nicolien
Davina
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een handige Harry die mijn beschadigde muur kan herstellen. Ik kan echter niet met geld betalen, maar wel met mijn lichaam, als je dat okay vindt..
Neuken met Davina
Annebel
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een tegellegger voor mijn badkamer, maar ik kan helaas alleen maar vergoeden met mijn lichaam. De tegels zijn al aanwezig. De badkamer is niet zo groot.
Neuken met Annebel
© 2024 bdsmvrouwen.nl