Gratis Aanmelden

Hardcore met geile dame (49)

MaxSubmissie (49)

Ik ben Ronda, een getrouwde vrouw. Getrouwd met mijn eigen prive dominant. Het is een open huwelijk waarin hij mij regelmatig aan andere dominante mannen uitleent terwijl hij zelf nieuwe jonge sletjes opleidt. Om hem een handje te helpen zal ik ook zelf op zoek gaan naar Dominanten die mij zo nu en dan eens onder handen willen nemen.

Maak contact met haar
  1. Naam: MaxSubmissie
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats:
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 17/03/1973
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sex relatie
  8. Ontknapingem: Nee
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Ja
  11. One-night-stand: Nee
  12. Laatst online: Gisteren
Hardcore met geile dame MaxSubmissie van 49
NietZoAlsJeDenkt618 (30)
★★★★☆
Ik lijk een lief en teder bloempje en hoewel ik uiterlijk die kenmerken wel vertoon ben ik van binnen behoorlijk anders. Ik ben zeer dominant, keihard en streng. Piepers zijn bij mij niet welkom! 2 keer in 1 sessie het stopwoord gebruiken en we nemen definitief afscheid!
Sex met extreme studente
Jitske73 (49)
★★★★★
Gezocht een klasse man die ook nog eens dominant is. Geboden, een gewillig vrouwtje.
Sado maso met extreme dame
Jijmagbijmij (27)
★★★★★
Ik ben best een beetje dominant in bed, de laatste tijd merk ik dat steeds meer. Nu wil ik daar weleens iets mee gaan doen. Het lijkt me erg fijn om de baas te zijn, om een man te zeggen wat hij moet doen. Om zijn meesteres te zijn. Ik denk dat ik daar wel goed in ben.
SM dating met sexy studente
MadamSanny (38)
★★★★☆
Ik hou ervan om de baas te zijn, ik ben dominant en ik ben op zoek naar een nieuwe slaaf. Het is belangrijk dat deze slaaf wel doet wat ik zeg want mijn straffen zijn zeer streng en gaan zeer ver! Ik wens aangesproken te worden met meesteres en ik als jij dit leest en jij denkt dat je een goede slaaf bent dan wil ik dat je nu een bericht stuurt!
Neuken met lekkere milf
NieuwsgierigSletje (24)
★★★★☆
Het gewone neuken heeft nooit echt mijn interesse gehad, die zoetsappige shit is echt niets voor mij. Nee ik ben er een die met de harde hand moet worden aangepakt en er is mij verteld dat ik daarvoor hier op de juiste plek ben. Wat je van mij kunt verwachten? Dat is aan jou om dat te ondervinden.. Ik ben zowel onderdanig als dominant, die variatie staat mij wel aan..
BDSM met extreme tiener
SubsletTamara (40)
★★★★★
Geile onderdanige huisvrouw met een dikke harige doos zoekt een dominante kerel die haar wil gebruiken! Het liefst ga ik gewillig op mijn rug liggen en laat alles letterlijk en figuurlijk over mij heenkomen.
Daten met wilde amateur
Trienke
★★★★★★★★★★
Ik ben door een probleem in mijn arm niet in staat om een kamer te schilderen, wat wel hard nodig is, maar ik kan wel de liefde bedrijven met degene die het voor me doet..
Neuken met Trienke
Summer
★★★★★★★★★★
Ik vrees dat er iets goeds mis is met mijn auto en dat het niet gemakkelijk is. Ik heb geen geld voor de garage, maar misschien kan mijn foto je overtuigen van de vergoeding?
Neuken met anaal met Summer
Meis
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een geile en handige Harry die mijn houtwerk buiten eens een schilderbeurt wil komen geven en als alles mooi glimt kun je mij een flinke beurt geven...
Neuken met anaal met Meis
Caitlynn
★★★★★★★★★★
Ik ga bij mijn vriendin intrekken en ik zoek een sterke man die me kan helpen met de verhuizing. We zijn beiden bi-seksueel, misschien vinden we een leuke beloning?
Triootje met Caitlynn
© 2024 bdsmvrouwen.nl